2777
2789
عنوان

رژیم غفاری

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من با لیمویم خداروشکر 22 کیلو کم کرده

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
چجوری بود برنامش داری یه نمونشو یا یه روزشو

نه الان ندارم ولی یادم مونده

اولش یه رژیم داد که همون داستان یه قوطی کبریت پنیر و یه کف دست نون بود. مقدار ناهار برنج مثلا ۴ قاشق برنج و یه کم خورشت بود. شام ۴-۵ قاشق عدسی یا خوراک  ....

این روی من اثر نکرد چون استپ وزنی داشتم

بهش گفتم یه رژیم دیگه فرستاد اون معدمو داغون کرد

نوشته بود صبح ناشتا سرکه سیب بخور

بعدش یه دمنوش ترکیبی

خلاصه من دیدم دارم نابود میشم دیگه اصلا پیام ندادم بهش

قرار بود رژیم تثبیت هم بده که دیگه من قید بقیه پولمو زدم

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

سلام عزیز.من رزیم عفاریرو نمیدونم.ولی خودم رزیم گرفتم رو اصول الان ۷ماهه ۲۴کیلو کم کردم.هم کالریهامو شمردم هم سالم خوری کردم کلا شیرینیجات قتد مصنوعی ماکارانی حذف.برنج هفته ای یک وعده ۷تا قاشق.نونم اگر بربری یا سنگک بود اندازه یه کف دست...شیرو خورما ارده شیره میوه اینارو میخورم

غداهای ابپز.مثلا ماهیو باابلیمو ادویه ابپز میکردم بدون نونو برنج میخوردم.اینم بگم ورزش روزانه ام انجام دادم از روزی یک رب تا روزی ۵۰ دقیقه شد ..الانم یکماهه غداهای معمولی میخورم به اندازم و وزن اصافه نکردم 

من حدود یک ماه رژیم غفاری رو گرفتم خیلی برام جواب داد اصلا هم سخت نبود..خوبیش اینه کم کم غذاتو کم میکنه نه که یهو همون ماه اول بگه دو قاشق برنج بخور😂

فقط در کنارش باید حتما ورزش کنی ومثلا اگر تو رژیمت هر وعده 12 قاشق برنج باید بخوری بعد رژیمت یهو هر وعده 25 قاشق برنج نخور که چند برابر برگرده

میان وعده هم زیاد داره همه چیز هم به جز کله پاچه تو رژیمش ازاده فقط نوشته از هر کدوم چند بار در هفته و چه مقدار میتونی مصرف کنی

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
پس چی میخوردی

خیلی چیزا.گوشت میتونی بخوری گوشت هرچی کبابی چه مرغ ماهی گوسفند..سوپ جو.خوراک لوبیا.ادسی.کوکو سبزی.یوقتایی سرخ کردنی داشتم باروعن کنجد که سالمه.تازه هفته یکروزم برای خودم چیزی که دوسداشتم میخوردم.مثل بستنی کیک پفک...تخمرع ابپزم هرروز خوردم چون هم پروتیین داره هم سیرکنندست..مثلا ابگوشت همچی میشه خورد فقط سرخ کردنی نباشه قند مصنوعی نباشه 

نه الان ندارم ولی یادم مونده اولش یه رژیم داد که همون داستان یه قوطی کبریت پنیر و یه کف دست نون بود ...

اونجایی که نوشته 4 قاشق برنج نباید 4 قاشق میخوردی که..مثلا برای من نوشته بود هر وعده سه برابر چیزی که تو لیست غذاها نوشته..مثلا 4 قاشق برنج میشد 12 قاشق...مثلا دو تا ناگت کوچیک میشد 6 تا 

فقط نون رو باید همون مقدار میخوردم و 3 برابر نمیکردم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍