2777
2789

اره ما گرفتیم خوب بود

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره ما گرفتیم خوب بود

ببخشید میشه بگی چرا میگن رژیم غفاری 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
غفاری؟ میشه برنامه یه روزشو بگی؟ میگن خیلی سخته

بله غفاری

نه اتفاقا اصلا سخت نبود 

باید از مامانم بپرسم ببینم هنوز داره عکسشو یا نه اگه داشتیم حتما براتون میزارم اینجا‌

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
اره منم رژیم غفاری گرفتم واسه من ک خیلی عالی بود اما من چون بعدش ازدواج کردم و به کل رژیمو کنار گذاش ...

میشه بیشتر توضیح بدین یا پیجشو بدین 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
منم اینستا ندارم کانال تلگرام دارم اونجا پیجش زده ghafaridaetاگ اشتباه نکنم بود تو تل

ایدی چیزی داره تلگرام 

اینکه زدم چیزی نیاورد 

کلا متخصص بری خوبه 

حالا یا غفاری یا هر کی 

اینها اسم در کردن دلیل نمیشود بقیه بد باشن 

البته ایشان من نمیدانم و قضاوت نمیکنم چون معمولا من طرفه تبلیغ نمیرم 

ولی هر کی دیرم رفته دکتر تغذیه خوب شده واقعا