2777
2789
عنوان

عروسی تو دوران کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 58 پست
اگه کسی مبتلا بشه ادم خودشو نمیبخشه.خیلی سخته

آره ولی دیگه چ کنیم خانوادگی نهایت میگیریم

اخه عقدم خیلی شلوغ بود

۹۰ درصد اقوام ما گرفتن و خوب شدن 

و امیدم به اینه که ایمن شدن دیگه

ولی خودمون که نگرفتیم میترسم

عزیزم ما فقط محرم صفر عقد بودیم تموم که شد دو روز بعدش اومدم خونه خودم و همون موقع باردار شدم به لطف ...

چه زووود  مبااارک باشه عزیزمم 🤩😘حاملگیت نا خوایته بود عزیزم؟ اخه کمتر کسی دیدم بعد عروسی بلا فاصله نی نی بخواد

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ولی دیگه چ کنیم خانوادگی نهایت میگیریم اخه عقدم خیلی شلوغ بود ۹۰ درصد اقوام ما گرفتن و خوب شدن ...

منم عقدم شلوغ بود اما همه عکسا و فیلمام پاک شد و هیچی ندارم  اتلیه هم نرفتم

خوشبخت بشی.منم عقدم قبل کرونا بود اگه میدونستم اینجوری میشه همونو یه جشن بزرگتر میگرفتم     ...

اشکال نداره عزیزم مهم خوشبختیه انشاا ک همیشه خوشبخت باشید. و ب آرزوهاتون برسید

منم عقدم شلوغ بود اما همه عکسا و فیلمام پاک شد و هیچی ندارم    اتلیه هم نرفتم

عیب نداره عزیزم تنتون سالم باشه 

حالا یه جشن مختصر خواهر برادری بگیرید ‌وقتی اوضاع اروم شد

فدات عزیزم.ایشالا اوضاع خوب شه زودتر    

قربونت 

ان شاءالله 

منم خستم ولی دیگه دل دادم به خدا 

حتما مصلحت داره

وگرنه این همه عروسی تو این کرونا برگزار شد چرا یکیش ما نبودیم !

من به مصلحتش رسیدم و فهمیدم لازم بوده طول بکشه برام

یک سالو نیمه.اما ۵سالم برای رسیدن به هم صبر کردیم.خیلی زیاده

من بودم ی اتلیه و ی کلیپ تو ی باغ خوشگل و تمام

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
من بودم ی اتلیه و ی کلیپ تو ی باغ خوشگل و تمام

میدونی اخه من بیشتر از این داستانا دلم میخواد کسایی که دوسشون دارم تو این روز کنارم باشن .ادم باید خاطره قشنگی از روز عروس شدنش داشته باشه.وگرنه اتلیه و عکس به نظرم همیشه هست

چه زووود  مبااارک باشه عزیزمم 🤩😘حاملگیت نا خوایته بود عزیزم؟ اخه کمتر کسی دیدم بعد عروسی بلا ...

نه عزیزم 

خودم خواستم ، عاشق نی نی ام

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
منم تو همین وضعیتم    

بنطر من که یه اتلیه و ارایشگاه برو 

فقط خونواده خودت و همسرت کافیه 

برید سر زندگیتون عزیزم 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز