2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

226 بازدید | 39 پست

سلام دوستان لطفا تجربه هاتونواز بی بی چک زدن بهم بگین توخیلی ازتاپیکادیدم دوستان گفتن یه هفته مونده به پری بی بی شون مثبت شده من شیش روز به موعدمه امروز صبح بی بی زدم منفی شد کسی بوده که اینجوری باشه بعدش باردار باشه علایمم فقط سینه هام سنگین شده وتیرمیکشه وزیردلم یه دردخفیف دارم همین ماه دوم اقدامم ماه قبل نشد استرس دارم اینماهم نشه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

ای بابا من که ۱۳ روز از موعدم گذشت و منفی شد

۲۳ روز بعده موعد زدم مثبت شد

چه عجله ای داری اخه

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا من که ۱۳ روز از موعدم گذشت و منفی شد ۲۳ روز بعده موعد زدم مثبت شد چه عجله ای داری اخه

واقعا؟امیدوارشدم 

من ۲۹ اسفند بی بی چکم منفی شد ولی ۵ فروردین مثبت پر رنگ

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

حالا من فردای موعدم خیلی طول کشید تا هاله افتاد چه عجله ای داری خییییلی زوده

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
حالا من فردای موعدم خیلی طول کشید تا هاله افتاد چه عجله ای داری خییییلی زوده

عجله ندارم استرس دارم اگه اینماهم نشه دیگه اقدام نمیکنم 

مبارک باشه عزیزم 

قربونت مرسی گلم...۵ فروردین موعدم بود

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

اول اینکه انشاالله بارداری باشی 

بعدم همین استرس جلوگیری میکنه از بارداری الکی استرس نداشته باش بسپر به خدا 

کاری که دور از جون اگ حامله نشدی چند ماه دیگ بفکرش میوفتی همین بیخیالیه  پس از همین الان بیخیال شو اصن فکر نکن بهش فک کن هنوز اقدام نکردی 

من خودم ۷ ماه اقدامم هنوز باردار نشدم تازه ۲ماه زدم به بیخیالی  امشبم موعدمه اگ عین ماه پیش پری بشم. عین خیالمم نیس عصابم راحت تر از ماه های دیگست😂😂

واقعا؟امیدوارشدم 

اره عزیزم

بعدم تازه دوماهه اقدام کردی اگه بخای هرماه انقد استرس داشته باشی که نمیشه

سعی کن فکرتو ازاد کنی اصن بهش فکر نکن

باور کن بیخیال باشی زودتر باردار میشی

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

من ماه چهارم اقدام باردارشدم که اون ماه نا امید بودم بعد سه روز از موعدم که گذشت بیبی هاله خیلی کمرنگ انداخت به زور دیده میشد اما باردارشدم خداروشکر انشالا همه منتظرا مامان بشن نی نی منم سالم و صالح بیاد بغلم فعلا که درد دارم 

عجله ندارم استرس دارم اگه اینماهم نشه دیگه اقدام نمیکنم 

انشاءالله میشه 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀