2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 39 پست
اول اینکه انشاالله بارداری باشی  بعدم همین استرس جلوگیری میکنه از بارداری الکی استرس نداشته با ...

خیلی کیف کردم ازاخلاقت ایشالله که باردارباشی عزیزم من درکل همیشه استرسیم دست خودمم نیست 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
اره عزیزم بعدم تازه دوماهه اقدام کردی اگه بخای هرماه انقد استرس داشته باشی که نمیشه سعی کن فکرتو ا ...

عزیزم درد پهلو و زیر دل و کمردرد در هفته یازدهم طبیعیه یا نه بیشتر کمرم درد میکنه قرص و شیافم استفاده میکنم زیاد اثر نداره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ماه چهارم اقدام باردارشدم که اون ماه نا امید بودم بعد سه روز از موعدم که گذشت بیبی هاله خیلی کمرن ...

مبارک باشه گلم خیلی برات خوشحال شدم 

اره عزیزم بعدم تازه دوماهه اقدام کردی اگه بخای هرماه انقد استرس داشته باشی که نمیشه سعی کن فکرتو ا ...

تمام سعیمومیکنم 

تجربه خودم اینکه که بی بی چک اصلا نزن تا وقتی که مثلا یکی دو هفته از موعدت نگذشته 

من خودم ۳روز مونده هم زدم منفی شد روز موعد هم ماه بعد زدم دوباره منفی شد با اینکه یه هفته از موعدم گذشت اما بالاخره پریود شدم 

نمیخوام ضدحال باشم براتا اما چون خودم میدونم اینکه امیدوار باشی بعد پری شی چقدر بده دارم بهت میگم که این سرچ کردن ها و نمیدونم بی بی چکو علائمو بزار کنار  

بعدم تازه دوماهه اقدام کردی هنوز وقت داری  اول استرستو درست کن 

بعدم  هم خودت هم شوهرت دوسین آماده یا از عطاری بخرین یا  خودتون درست کنید هر روز یه قاشق چای خوری بخورین تا اولایه اقدامتونه  دوسین=عسل+سیاهدونه 

حتما هم دکتر زنان برو آزمایش قبل بارداری و سونو معاینه انجام بده 

دکتر طب سنتی هم یه جایه خوب حتما برو ببینه مزاجت چیه اصلا شاید رو بارداریت تاثییر بزاره 

تجربه من تو  این ۷ماه اینه مهم ترینش بیخیالیییییه 😉😉😘😘

مبارک باشه گلم خیلی برات خوشحال شدم 

ممنونم عزیزم انشالا شما هم مامان یه نی نی ناز میشی بیشتر منظورم این بود که با اینکه سالم باشی و مشکلی نباشه بازم طول میکشه عزیزم منم ماه های اول کلی استرس داشتم فکر میکردم مشکل دارم اما خداروشکر شد شما هم استرس نداشته باش عزیزم انشالا میشی😘😘😘

عجله ندارم استرس دارم اگه اینماهم نشه دیگه اقدام نمیکنم 

چرا؟؟میگن بدن یکی دوماه طول میکشه تا اماده بشه با شرایط جدیدی که به وجود اومده  بعد تو میگی دیگ اقدام‌نمیکنم؟

گرمیجات مثل حلوا و خرما و زنجبیل هم بخورین

تجربه خودم اینکه که بی بی چک اصلا نزن تا وقتی که مثلا یکی دو هفته از موعدت نگذشته  من خودم ۳رو ...

ممنون گلم این دوسین که گفتی چی هست وبراچیه؟

چرا؟؟میگن بدن یکی دوماه طول میکشه تا اماده بشه با شرایط جدیدی که به وجود اومده  بعد تو میگی دیگ ...

دوماه طول میکشه؟اخه من بارداری اولم ناخواسته بود وبایک بارنزدیکی که فقط روپام ریخت باردارشدم الان بااینکه توروزای تخمک گذاری اقدام کامل داشتم ونمیشه خوب ناامیدمیشم 

ممنونم عزیزم انشالا شما هم مامان یه نی نی ناز میشی بیشتر منظورم این بود که با اینکه سالم باشی و مشکل ...

مرسی عزیزم خداازدهنت بشنوه 

عزیزم درد پهلو و زیر دل و کمردرد در هفته یازدهم طبیعیه یا نه بیشتر کمرم درد میکنه قرص و شیافم استفاد ...

من پهلو درد شدید داشتم تو همین هفته هایی که میگه

یعنی شدید بودا

هیچ دارویی ام مصرف نکردم

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
24سالمه بچه دوم  

چرا استرس داری؟ خوب شما که بچه میخای انفاقا میتونی با خیال راحت و بدون جلوگیری رابطه داشته باشید و لذت ببرید، هر وقت باردار شدی، شدی

محدودیت سنی نداری که. من ۳۲ سالمه بچه اولمه. من چون‌محدودیت سنی دارم خیلی ذهنم درگیره. شما خداروشکر نداری