2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان

177 بازدید | 19 پست

زندگیتون چطوره؟ کلا عاشقانه ها دارین؟ چطور باهم رفتار میکنید و اینکه شوهرتون چطور آدمیه؟ خشک نیستین؟

حالا که رسیدی اینجا و داری امضامو میخونی، یه شاخه صلوات سهمِ خودت. بفرست برا تعجیل ظهورش:)!

نه زن شوهر که نباید باهم خشک باشن😁

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم تا حدودی مذهبی ام شوهرم کمتر از من....واسه سوالت از اشناهامون مذهبی بسیج و ایناس..خب من نمیپسندم زنش حق نداره یه کرم بزنه...خب ادمی ک ب ظاهر انقد گیر میده ب نظرت تو زندگیش چطوره

💙♥💜
نه زن شوهر که نباید باهم خشک باشن😁

۱۰ تا صلوات برای امضات فرستادم

انشاالله یه بچه ی سالم نصیبتون بشه

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

مذهبی ها هم ادمن دیگه... حدو و حدودشون فقط واسه نامحرمه نه واسه همسرشون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
۱۰ تا صلوات برای امضات فرستادم انشاالله یه بچه ی سالم نصیبتون بشه

ممنونم عزیز دلم دلت شاد😄

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

دختر خالم با یه مذهبی ازدواج کرد خیلی آدم گلیه   می گه حتی یه بار هم روش داد نزده    خیلی هم با هم خوش اخلاق و مهربون  حق طلاق رو هم داده دست خودش       دختر خالم تا اون موقع خیلی اصلا یه بار هم نماز نخونده بود    حالا   می خونه   ولی در حد اون مذهبی نیست

مذهبی متظورت در چه حده؟؟

کسی که کار خوب انجام بده و حلال و حروم سرش میشه و خانمه چادری باشه 

حالا که رسیدی اینجا و داری امضامو میخونی، یه شاخه صلوات سهمِ خودت. بفرست برا تعجیل ظهورش:)!