خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خودم تا حدودی مذهبی ام شوهرم کمتر از من....واسه سوالت از اشناهامون مذهبی بسیج و ایناس..خب من نمیپسندم زنش حق نداره یه کرم بزنه...خب ادمی ک ب ظاهر انقد گیر میده ب نظرت تو زندگیش چطوره
🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
مذهبی ها هم ادمن دیگه... حدو و حدودشون فقط واسه نامحرمه نه واسه همسرشون
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
۱۰ تا صلوات برای امضات فرستادم انشاالله یه بچه ی سالم نصیبتون بشه
ممنونم عزیز دلم دلت شاد😄
خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊
دختر خالم با یه مذهبی ازدواج کرد خیلی آدم گلیه می گه حتی یه بار هم روش داد نزده خیلی هم با هم خوش اخلاق و مهربون حق طلاق رو هم داده دست خودش دختر خالم تا اون موقع خیلی اصلا یه بار هم نماز نخونده بود حالا می خونه ولی در حد اون مذهبی نیست