2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 19 پست
نه خشک نیست،این چیزا بیشتر به خلقیات خود ادم برمیگرده چون در دین که به خوش اخلاقی با همسر خیلی تاکید ...

من یه خانمی رو مدیرمون بود میشناسم که چادر سرش میکنه و آرایش که اصلا ولی چی اخلاقش خشکه یه بار مقنعه ام شبیه ندیمه ی زلیخا بود گردنمو گرفت و گفت بپوشون بار دیگه ببینم اینجوری سر کردی میدونی چی میشه خیلی بهم برخورد یادمه وقتی اومدم خیلی گریه کردم پنج بودم

حالا که رسیدی اینجا و داری امضامو میخونی، یه شاخه صلوات سهمِ خودت. بفرست برا تعجیل ظهورش:)!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم تا حدودی مذهبی ام شوهرم کمتر از من....واسه سوالت از اشناهامون مذهبی بسیج و ایناس..خب من نمیپسند ...

همین که آدم به دین و چیزایی که گذاشته پایبند باشه حد و حدود رو رعایت کنه یه مذهبی به حساب میاد و الا بعضیا در ظاهر مذهبین مال یتیم و حرام میخوره و لقمه ی حرام میارن رو سفره و زنه غیبت و دروغ تهمتوهر چیزی که موجب شکستن دل یه نفر باشه رو داره و اینکه حضرت محمد(ص) در مورد آرایش گفته زیاد دیده نشه تا نا محرم تحریک شه و گفته در صورتی زیاد آرایش کنین که برا شوهر باشه من خودم چادر میپوشم و معتقدم زیبایی های خودم فقط متعلق به یکیه و نمیخوام غیر از اون کسی منو ببینیه

حالا که رسیدی اینجا و داری امضامو میخونی، یه شاخه صلوات سهمِ خودت. بفرست برا تعجیل ظهورش:)!
مذهبی ها هم ادمن دیگه... حدو و حدودشون فقط واسه نامحرمه نه واسه همسرشون

اره خو اگه اینجوری باشه ملائک فقط لعن و نفرین میفرستن برا زنه😆

همین که آدم به دین و چیزایی که گذاشته پایبند باشه حد و حدود رو رعایت کنه یه مذهبی به حساب میاد و الا ...

بله همین ادم اگه همین یه مورد باشه مشکلی نداره ایشون دماغشو یه جوری بالا میگیره انگار اسمون باز شده ایشون با اون ریشش افتاده پایین...بعدم محدود کردن بقیه بخاطر اینکه خودش این عقاید و داره ب نظرم اصلن جالب نیس

💙♥💜