2821
2789
عنوان

رشته

91 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ی سوالی داشتم 

خواهر زاده من کلاس نهم بعد نظرش عوض شده میخاد بره رشته انسانی ولی تو آزمون هدایت تحصیلی 

انسانی رو اولویت چهارم زده شرایطشم کاملا داره میشه بره؟

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

میشه جواب بدین🌹

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اون همش الیکه 

میتونه بره

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
میشه بره 

واقعا 

خداروشکر☺️

بعد امتحانات ک کارنامه نوبت دوم میگیره همراهش ی برگه هدلیت تحصیلی هست اونجا قطعی میتونه بگه ک میره انسانی نگران نباشید

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

از تجربی و ریاضی میشه انسانی شرکت کرد 

من خودم دیپلم تجربی داشتم کنکور انسانی دادم

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
اولویت اولوش چیه.

تجربی 

ولی نظرش عوض شده 

تجربی  ولی نظرش عوض شده

نمیدونم الان قانون چطوریه چیه سر در نمیارم ولی ۱۰ سال پیش که من‌انتخاب رشته کردم اولویت اولم انسانی بود بعد ریاضی و بعد تحربی و کاردانش و فنی که برام نوشته بودن

دقیقا رفتم اخرین اولویتم فنی خوندم و اونم ی رشته سخت .بع نطرم بره سمت رشته ای که استعداد داره و تو اولویته منکه خیلی پشیمونم 

خدایا رهایم نکن😔

نمیدونم الان قانون چطوریه چیه سر در نمیارم ولی ۱۰ سال پیش که من‌انتخاب رشته کردم اولویت اولم انسانی ...

اها 

دوس داره انسانی . فقط استرس افتاده ب جونش شب خونشون بودم همش گریه میکرد میگفت من اولویت چهارم زدم نمیتونم برم خیلی ناراحت شدم براش ولی الان خیالم راحت شد 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز