2777
2789
عنوان

تب پسرم

367 بازدید | 36 پست

سلام

پسرم ۴ سال و ۱۰ ماهشه. از صبح اسهال و تب داره. اسهالش فعلا خوبه ولی تبش فقط با استامینوفن میاد پایین. ممکنه کرونا باشه؟

تورو خدا نزدیک اذانه دعا کنید خوب بشه

زندگی قصه تلخیست که از آغازش     بس که آزرده شدم چشم به پایان دارم

انشالله خوب میشه ..دکتر ببرش

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تب حتما یه عفونتی تو بدنشه گلم بایددکترببری ببینه زودتر داروبده خوب میشه انشالله

فردا انشاالله میبرم دکتر. میترسم کرونا باشه

یه ویروس جدیدا اومده بچه ها رو درگیر می‌کنه ..شاید ازون باشه...نگران نباش زود خوب میشه 

میشه از علایمش بگی؟

آب سیب طبیعی بهش بده.هم واسه بند اومدن اسهال خوبه هم تب رو میاره پایین.سوپ بده بخوره.تقویتش کن تا اک ...

چشم. ممنون از راهنماییت

دوتا بچه های منم دوهفته پیش تب و لرز و اسهال داشتن بعدم سرفه هاشون شروع شد الان خوب شدن خداروشکررر.. ...

چقد طول کشید؟ دارو چی دادی؟ تبشون خیلی بالا بود؟

داروی امتم کاظم تا سه روز هر هشت ساعت بده بخوره، اگه خالی نمیتونه با آب جوشیده شده بده یه ق آب یه ق چ دارو، با آبم سختش بود بخوره با عسل بده یه ق چ عسل یه ق چ دارو امام کاظم 

اگه دیدی سرفه هاش شروع شد آزیترومایسین با نظر پزشک بده عفونت نکنه ریه هاش...آزیترومایسین چرک خشک کن ...

ببخشید به کرونا مشکوک نشدین؟ غیر از بچه هاتون کس دیگه ای تو خانواده نگرفت؟