2777
2789
عنوان

تب پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 36 پست
فدای تو. ممنونم عزیز دلم

💜💚❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
والا الان که تو پیک هستیم دکترا میگن هر علامتی رو باید به حساب کرونا بذاری. البته استخون درد خیلی تو ...

اره 

دو روزه بابام ندیدم مامان آخر شب اومده بهم سر بزنه گفت خیلی تو خواب بابات صدا میکردی فک کردم از تب داری هذیون میگی ترسیده بود بیدارم کرد الان خوابم نمیبره 

بابام هم میخواست بیاد نذاشتم آخه دوست ندارم مریض بشششه عششق دلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکیشون دو روز و اون یکی سه روز تب داشتن...بروفن میدادم تبشون زود بالا میرفت..بعدم آزیترومایسین خودم ...

خدا رو شکر که خوب شدین. بچه هاتون چند ساله هستن؟

زندگی قصه تلخیست که از آغازش     بس که آزرده شدم چشم به پایان دارم
اره  دو روزه بابام ندیدم مامان آخر شب اومده بهم سر بزنه گفت خیلی تو خواب بابات صدا میکردی فک ک ...

خودتو قرنطینه کن. انشاالله زود خوب میشی

زندگی قصه تلخیست که از آغازش     بس که آزرده شدم چشم به پایان دارم

چیزی نیست عزیزم بچه ها هرسال کلی سرما میخورن.پسرمنم همین هفته پیش سرماخورده بود فقط بهش داروی امام کاظم و آب سیب و آویشن دادم.

داروی امام کاظم تب هم پایین میاره پسر من یه شب تب کرد.بعد ابریزش و سرفه داشت.

تا میتونی بهش آب سیب بده عسل و آب ولرم بده عسل سیاهدونه هم عالیه

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

خدا بحق صاحب الزمان این ویروس و زودتر ریشه کن کنه ک با کوچیکترین علائم رعشه نیفته به جون ما مادرها.

منم چندروز پیش سردرد و دردقفسه سینه داشتم خدا میدونه ک فقط بخاطر دخترم میترسیدم ک خداروشکر کاملا خوب شدم و کرونا نبود.

ایشالا حال پسر شما هم تافردا خوبِ خوب بشه