2777
2789

۲جین

۲تا شلوار مشکی کشی

۱ دونه ازاین شلواری گشاد تقریبا

کفشامم ۵تا هستن

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه کمبود شلوار دارم....خخخ. الان سه تا دارم.کلا لباسام.  عمر نمیکنن. زود خراب میکنم..نمید ...

من یکی از دوستام اینطوریه، ولی من وزنم هی زیاد میشه اندازم نمیشن دیگه😔💔

خب کمرشو تنگ تر کن

فاقشم پایینه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
سه تا شلوار دارم یه لی یه جین یه مشکی راسته اون جین مشکیه سر زانوش یکم سفید شده میخوام بدم بره راس ...

مگه جین همون لی نیست؟

یامن اشتباه میکنم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
من همیشه کمبود شلوار دارم....خخخ. الان سه تا دارم.کلا لباسام.  عمر نمیکنن. زود خراب میکنم..نمید ...

اخ منم عین تو

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اخه گفتی ساق برای بیرونه😁

اهان

نه ی ساق هست بیشتر زمستون میپوشم چون توش پرز داره

البنه شهرمون ی جوریه از شهریور سرده تا فروردین ی ۲شبیه که خوب شده هوا

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
 درمان داره، خاله‌ی من خیاطه بیا ببر پیشش😄♥️

کجاس