2789
عنوان

اين گناهه؟

273 بازدید | 27 پست

خواستگاري داشتم

بعد خيلي خوشحال بودم فك ميكردم خيلي دوسش دارم

ولي وقتي حرف خواستگاري و ديدنش پيش ميومد دلم باهاش نبود واسم عجيب بود

بعد ها فهميدم ك ازش خوشم نمياد!

بدتر اينكه كارو و تحصيلات و ايناشم باب ميلم نبود

دنبال بهونه واسه رد كردن بودم و اتفاقا اونم اينقد رفتاراي اشتباه انجام داد ك ردش كردم

راستش از اول قصد رد كردنشو نداشتم

ولي ديدم مناسب هم نيستيم و حتي دوسش هم ندارم ولي دير فهميدم دوسش ندارم

اين گناهه ك ردش كردم؟

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کار خوبی کردی کی گفته که گناهه؟

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

گناه نیس ولی من نمیفهمم ازچیش اولا خوشت میومد؟تو که ازسرتاپاش داری ایراد میگیری

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
نه کار خوبی کردی کی گفته که گناهه؟

كسي نكفته خودم احساس ميكنم

ميگم نكنه بد كرده باشم بهش

كلا يكيو رد ميكنم ناراخت ميشم

حتي نيمتونم مشكلات طرفو بهش بگم

مثلا ميگم خودم شرايط ندارم

نميتونم بگم مثلا تو سنت زياده و رد كردم

گناه نیس ولی من نمیفهمم ازچیش اولا خوشت میومد؟تو که ازسرتاپاش داری ایراد میگیری

از كار و تحصيلات و اخلاقش خبر نداشتم

ي حورايي كراش دوران نوجونيم بود🥲

كسي نكفته خودم احساس ميكنم ميگم نكنه بد كرده باشم بهش كلا يكيو رد ميكنم ناراخت ميشم حتي نيمتونم م ...

نه عزیزم اصلا این حسو نداشته باش اتفاقا کار خوبی کردی 

اگه از سر دلسوزی یا رو دربایستی قبولش میکردی اونوقت که اصلا هیچ علاقه ای بهش نداشتی اون میشد یه جور بازی کردن با احساسات طرف و اون گناه بود

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨