منو شوهرم اگ یه ماه باهم تنها باشیم ی کلمه هم حرف نمیزنیم یه بار کلا باهم مسافرت رفتیم تو هشت سال زندگی کلا مسیر رفتو برگشت حتی وقتی تو مسافرت بودیم ی کلمم حرف نزدیم کلا حرفای دونفره و خصوصی ک اصلا نداریم دیگ حتی ب زور سلام میدیم درمورد روزشم میپرسم فقط میگ هیچی 😔😔😔خیلی ناراحتم واقعا دلم ی هم صحبت میخواد اصلا با من راجب اینده تصمیماش یا کلا هر چیزی هیچ حرفس نمیزنه😔😔💔
دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شما اصلن ب اینکه شوهرت همکاری میکنه یافت ن کاری نداشته باش بشین در طول روز حتی اتفاقایی ک اهمیت ندارنو با شور و شوق واسش تعریف کن بعد ی مدت میبینی ک اونم از لاک خودش بیرون میاد و باهات همکاری میکنه گاهی هم شیطنت و شوخی تو حرفاتون داشته باشین
خب مگه میشه هیچ حرفی نباشه؟من ازدر میاد تو پشت دردستشویی دارم فک میزنم تا بیاد بیرون وادامش،ادمهایی که دیدی،جاهایی که رفتی ،کیلیپ وتلویزیون،اخبار کرونا،خبر یا دیدن فامیلا،بزنامه هاتون برا روزهای بعدی،مسایل مالی،خرابی وسایل،خرید خونه و...
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
آیا کم حرف بودن خصلت شماست؟ هردوی شما با دیگران هم همین طورید؟!
آیا می خواهید یکی سر حرف را باز کند؟
بعضی ها دوست دارند هیجان حرف زدن یک طرفه باشد! خودشان کم حرف بزنند و اهمییت بدهند اما طرف مقابل با هیجان و آب و تاب حرف بزند و داستان سرایی کند و گهگداری او را وارد ماجرا کند. هرچند ظاهر روی خوشی نشان نمی دهند اما عمیقا این مورد را دوست دارند.
مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاریها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد.