2777
2789
عنوان

باشوهرم در مورد چی حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5190 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون وقت کم اوردی با شوهرت حرف بزنی هارو پاچه گیر شدی یا از اینکه خوابیده و تحویلت نگرفته برای شنیدن ...

نه عزیزم  ..... من خودم رام کنندم وقتی ببینم یه پاپتی بپره وسط زر زر کنه رامش میکنم.... شماهم اگه هار شدی بگو تا حالیت کنم؟؟؟ 

مثبت بینانه فکر کنید. شما در کنار هم غرق در آرامش می شوید برای همین دوست ندارید سکوت آرامش بارتان ر ...

خیلی بد اخلاقی میکنه کلا طرز فکرش راجب من بده قکر میکنه من از خود راضی و بهانه گیر و... هستم درصورتی ک من فقط از روی دوست داشتن ی مدت بهش گیر دادم البته اون خیلی اشتباه کرده من بخشیدمش و باعث شده همیشه بهش شک کنم

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊
خیلی بد اخلاقی میکنه کلا طرز فکرش راجب من بده قکر میکنه من از خود راضی و بهانه گیر و... هستم درصورتی ...

پس حرف نزدن و.‌‌.. مشکل بسیاری کوچکی هست در برابر سوابقی که تجربه کرده اید. 

شما ابتدا باید پایه و اساس مشکلات و اخلاقیات همسرتون رو حل کنید. 

به عنوان مثال، نمی شود به فرد عصبی گفت چرا همیشه زبانت تلخ است! شما اول باید عصبی بودنشان رو درست کنید یا نهایتا با آن کنار بیایید سپس بر درستی کلامشان فکر کنید.

روی یک کاغذ پایه و اساس مشکلاتتان رو بنویسید و روی آن ها فکر کنید.

یقین بدانید هیچ مشکلی نیست که حل نشود منتها صبر می خواهد و طی کردن راه و روش درست!

برقرار باشید

مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاری‌ها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد. 
کاش ی ذره فقط ی ذره شعور داشتی دلم نمیسوخت برای حواب دادن بهت

همین کارو کردی یارو گذاشت رفت شاید سطح شعور خودت پایینه که همه باهات چپن؟؟؟ انقدر بیشعور و بی فرهنگی که وقتی از رابطه ی من و همسرم خبر نداری فقط واسه اینکه عقده ها و کمبودهای خودتو جبران کنی پای همسرم رو میکشی وسط