2777
2789
عنوان

دعوا باشوهر اول ازدواج

514 بازدید | 50 پست

همین الان داشتم جوشنده دم میکردم اومدم پای گاز یهویی دیدم اونم اومد گفت میخام برا خودم پاپ کرن درست کنم اومد بوسم کنه منم دستم جوشنده حالا هی میگم نکن دستم بنده هی ولم نمیکنه عصبی شدم بهش فوش دادم کتری جوشنده از دستم پرت شد رو زمین شانس آوردم نریخت رو پام کلی بهش فوش دادم بهش گفتم خودت تمیزش میکنی اونم گفت 

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 

😑😑عجب دعوايي

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😑🤐خودتونو کنترل کنید

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

خیلی کولی بازی دراوردی 😑 تقصیر توعه میتونستی یکم ناز کنی بگی عزیزم دستم بنده 

دیگه هرگز همچین محبتایی بهت نمیکنه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
اونم گفت تو چقد بی اعصابی حاج خانوم 😑

ن کفت ی بار دیگه فوش بدی حرف بی ادبی بزنی بینی‌تو برات خورد میکنم کسی ک اصلا دست بزن نداره 

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم