2777
2789
عنوان

فقط فکر کن😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 61 پست
خوب کاری می کنی عزیزم😘 انشالله زندگیت رو به خوشی و خوبی بره

ممنون گلم

زندگیم پراز غمهاوغصه هاست اما خدا صبرشم بهم داده بعضی وقتا دوستام از دیدن خنده هام تعجب می کنن اما خدا بهم یه روحیه ی شکست ناپذیری داده که تسلیم نمی شم 

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برو فنی حرفه ای شهرتون رایگان آموزش خیاطی یا هر هنری بخوای میدن تو خونه ک میتونی خیاطی کنی نمیتونی؟ ...

اصلا حرف سرشون نمیشه کسی بخاد کار کنه یا آموزش بره میگن هرزست

♣️♣️♣️

عزیزم خواهر من این وضعیت تو حتی اسمش زندگی هم نیست اسارته جهنمه عذابه تو باید قبل بچه دار شدن به گزینه طلاق فکر میکردی شما تازه اول جوونی و خوش گذرونیته میخوای تا آخر عمر همین باشی توسری خور و کتک خور ؟ فک کردی دو روز دیگه چقدر توی روحیه دختران تاثیر بد میذاره بچه هایی که از پدر ظالمشون هیچ محبتی نمی بینن و یه مادر منفعل دارن . فک می‌کنی وقتی بزرگ بشن میگن مرسی مامان که توی این جهنم موندی نه میگن چرا سعی نکردی شرایط رو تغییر بدی . من نمی‌گم فردا برو درخواست طلاق بده ولی دیگه بی دست و پا هم نباش این سری که کتکت زد هرطور شده برو پزشکی قانونی طول درمان بگیر بابت نفقه شکایت کن اون دعوا می‌کنه تو بدتر کن بذار بدونه تو هم بلدی دلت رو یه هفته سنگ کن بچه ها رو بذار برو خونه بابات بگو یا طلاقم بده یا خونه جدا می‌خوام کوتاه نیا. از اینکه تند حرف زدم معذرت می‌خوام ولی از این خواب خرگوشی بلند شو خدارو که قبول داری ؟ همون خدا توی قرآن گفته بمیرید هم وضعتون رو تغییر نمیدم مگه اینکه اول خودتون به فکر خودتون باشید 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
منم تو سن سیزده سالگی سر یه اشتباه نامزدی کردم و طرف خیلی بد دل و شکاک بود اذیت میکرد منم بعد ۶ ماه ...

خداروشکر که زود ازدستش خلاص شدی ولی من چون همه زندگیمو خودم به دستم گرفتم وخانواده شوهرمم قبولم دارن این اخلاقش قابل تحمله من چون محتاجش نیستم کارمم یه جوره که تنهام دیگه زیاد حرفی بینمون پیش نمی یاد

خداروشکر که زود ازدستش خلاص شدی ولی من چون همه زندگیمو خودم به دستم گرفتم وخانواده شوهرمم قبولم دارن ...

ارع واقعا خب خوبه انشاالله همیشه موفق باشی میشه بدونم چندسالته؟

برو فنی حرفه ای شهرتون رایگان آموزش خیاطی یا هر هنری بخوای میدن تو خونه ک میتونی خیاطی کنی نمیتونی؟ ...

رایگانه واقعا؟

به فکر خودت باش.نه بچت.تو باید دلت خوش باشه بعد بچت.درسته مسئولیت داری بهش ولی اول خودت باید ارامش داشته باشی.

پدرت اگر پشتته جداشو تا باز بچه دار نشدی

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون