تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 عنوان مشاور 70 بازدید | 12 پست سلام دوستان مشاور رایگان سراغ دارین ممنونومیشم معرفی کنید روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤ 1400/01/31 | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامشممم عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2772 سلام مشکلت چیه دوست خوبم لحظات را میگذرانیم تا به خوشبختی برسیم...افسوس خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت
آقااحسان عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 571 سلام تو گوگل سرچ کنید مرکز ملی پاسخگویی اینجا انلاین پاسخ سوالای شرعی رو میدن. پاسخگوی خانم هم دارن. رایگانم هست. التماس دعا دعا کنید عاقبت بخیر بشیم ان شاءالله...
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 سلام مشکلت چیه دوست خوبم دارم طلاق میگیرم ولی هم من هم شوهرم نمیتونیم چون همو دوست داریم ولی شرایطشم جور نمیشه برگردیم مشاور نیاز دارم وضعیت شهرمون سیاهه همه جا تعطیل مشاور لازم دارم روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 سلام تو گوگل سرچ کنید مرکز ملی پاسخگویی اینجا انلاین پاسخ سوالای شرعی رو میدن. پاسخگوی ... مرسی انشالله خدا هرچی میخوایی بهت بده روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
آرامشممم عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2772 دارم طلاق میگیرم ولی هم من هم شوهرم نمیتونیم چون همو دوست داریم ولی شرایطشم جور نمیشه برگردیم مشاور ... .ببین عزیزم من روانشناس نیستم..منتها رشت دانشگاهیم روانشناسیه ..ی دستو پاشکسته شاید بتونم کمکت کنم...سابقه مشاوره موفق زیاد داشتم..اگ میخای کمکت میکنم لحظات را میگذرانیم تا به خوشبختی برسیم...افسوس خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت
آرامشممم عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2772 دارم طلاق میگیرم ولی هم من هم شوهرم نمیتونیم چون همو دوست داریم ولی شرایطشم جور نمیشه برگردیم مشاور ... .من چن سال روانشناسی درس خوندم لحظات را میگذرانیم تا به خوشبختی برسیم...افسوس خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت
آقااحسان عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 571 مرسی انشالله خدا هرچی میخوایی بهت بده خیلی ممنون. یادم رفت بگم که مشاوره روانشناسی رایگان هم داره اینجا دعا کنید عاقبت بخیر بشیم ان شاءالله...
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 . ببین عزیزم من روانشناس نیستم..منتها رشت دانشگاهیم روانشناسیه ..ی دستو پاشکسته شاید بتونم کمکت کنم ... خدادخیرت بده دعادمیکنم برات اگه کمکم کنی خیلی نیاز دارم روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 . من چن سال روانشناسی درس خوندم خیلییی ممنون میشم کمکم کنی دعات میکنم بخدا لطفا درخواستمو قبول کنید روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 خیلی ممنون. یادم رفت بگم که مشاوره روانشناسی رایگان هم داره اینجا کجاست؟ روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
آقااحسان عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 571 کجاست؟ همون مرکز ملی پاسخگویی که گفتم تو گوگل سرچ کنید دعا کنید عاقبت بخیر بشیم ان شاءالله...
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 همون مرکز ملی پاسخگویی که گفتم تو گوگل سرچ کنید ممنون روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤