2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مشکلت چیه دوست خوبم

دارم طلاق میگیرم ولی هم من هم شوهرم نمیتونیم چون همو دوست داریم ولی شرایطشم جور نمیشه برگردیم مشاور نیاز دارم وضعیت شهرمون سیاهه همه جا تعطیل مشاور لازم دارم

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
سلام  تو گوگل سرچ کنید مرکز ملی پاسخگویی  اینجا انلاین پاسخ سوالای شرعی رو میدن. پاسخگوی ...

مرسی انشالله خدا هرچی میخوایی بهت بده

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
دارم طلاق میگیرم ولی هم من هم شوهرم نمیتونیم چون همو دوست داریم ولی شرایطشم جور نمیشه برگردیم مشاور ...

.

ببین عزیزم من روانشناس نیستم..منتها رشت دانشگاهیم روانشناسیه ..ی دستو پاشکسته شاید بتونم کمکت کنم...سابقه مشاوره موفق زیاد داشتم..اگ میخای کمکت میکنم

لحظات را میگذرانیم تا به خوشبختی برسیم...افسوس خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت
دارم طلاق میگیرم ولی هم من هم شوهرم نمیتونیم چون همو دوست داریم ولی شرایطشم جور نمیشه برگردیم مشاور ...

.

من چن سال روانشناسی درس خوندم

لحظات را میگذرانیم تا به خوشبختی برسیم...افسوس خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت
. ببین عزیزم من روانشناس نیستم..منتها رشت دانشگاهیم روانشناسیه ..ی دستو پاشکسته شاید بتونم کمکت کنم ...

خدادخیرت بده دعادمیکنم برات اگه کمکم کنی خیلی نیاز دارم

. من چن سال روانشناسی درس خوندم

خیلییی ممنون میشم کمکم کنی دعات میکنم بخدا لطفا درخواستمو قبول کنید