2777
2789
عنوان

جوش صورت 🤔🤔

91 بازدید | 11 پست

دوستان من فقط اطراف چانه و گونه هام جوش میزنه

پریودم نامنظمه که علت جوشامم همینه

همه چیم واسه از بین بردن جوشام از گیاهی تا شیمیایی استفاده کردم، کلی دکتر پوست عوض کردم ولی فایده نداشته یا موقتی بوده تاثیرش.

اگه کسی تجربه داره راهنماییم کنه چطوری از دست‌شون خلاص شم؟؟

دکتر خوبم اگه میشناسید معرفی کنید لطفا فرقی نداره کدوم شهر باشه. ممنون

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
我能打🦋🌱

خب اگر مشکل هورمونی باشه باید یه مدت طولانی دارو هورمونی مصرف کنی تا درست شه چه مدت و چه دارویی مصرف کردی تا حالا؟ 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب اگر مشکل هورمونی باشه باید یه مدت طولانی دارو هورمونی مصرف کنی تا درست شه چه مدت و چه دارویی مصرف ...

تخمدانام یخورده تنبله دکتر زنانم واسه ۳ ماه بهم قرص سیپروترون داد ، باورت نمیشه عوض اینکه بهتر بشم بدتر کل صورتم پر جوش شد!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
我能打🦋🌱
من شش ماهه گیاهخوارم عزیزم

چه عالی، خب پس خام گیاهخوار بشید یا بیشتر از میوه وسبزیجات خام استفاده کنید،از برنج سفید و نون خیلی کم استفاده کنید جون به شدت خونتون رو اسیدی میکنت و یکی از دلایل جوش هم همینه

هر روز هم ورزش کنید(اگرنمیکنید)

دنبال داروهای شیمایی هم نباشید چون عوارض داره،درواقع طب مدرن هیچوقت هیچ بیماری رو درمان نمیکنه فقط سرکوبش میکنه و بعدها اون بیماری با شدت بیشتری برمیگرده یا فرگشت پیدامیکنه به بیمارهای جدیدتر...

کسی رو ندیدم که تغذیه ”واقعا” سالم رو دنبال کنه وجوشهای صورتش خوب نشده باشه(بنده هم سالهای سال این مشکل روداشتم از بچگی دنبال داروهای شیمیایی و کرم های مخصوص و...بودم و هیچ کدومشون جز تغذیه ”سالم”نتونست مشکلمو حل کنه)

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
چه عالی، خب پس خام گیاهخوار بشید یا بیشتر از میوه وسبزیجات خام استفاده کنید،از برنج سفید و نون خیلی ...

ممنون عزیزم بله برنامه م اینه خگخ رو بعد از پایان دوره گیاهخواریم شروع کنم امیدوارم جوش های صورتم برطرف بشه.

ممنون بابت راهنماییت🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
我能打🦋🌱