2777
2789
عنوان

جهزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 37 پست
یعنی شما جهزیه بخری ببری تو خونه مادرشوهرت با هم زندگی کنین یا ببری خونه خودت مادرشوهرتم بیاد با شم ...

نه بیبینید پدرشوهرم 20 سال پیش فوت کرده بخاطر همون با نامزدم زندگی میکنند از اونوقت خرج خونه رو همیشه اون میاره خلاصه همیشه دوتایی زندگی میکنند الان بعد عروسیمون منم میرم خونشون زندگی میکنم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مادرشوهرم خیلی ادم خوبی هستش منم خیلی دوست داره مشکلی نداریم

عزيزم اينو از من بشنو 

هييييييييييييييييييج مادر شوهري خوب نيس

و هييييييييييييييييج مادر شوهري عروسشو دوس نداره

نه بیبینید پدرشوهرم 20 سال پیش فوت کرده بخاطر همون با نامزدم زندگی میکنند از اونوقت خرج خونه رو همیش ...

خدا بیامرزه به نظرم اگر قراره بری خونه مادرشوهر زندگی کنی 

جهزیه نخر همون پول رو بردار یه زمین به نام خودت بخر بگو چون اینجا وسیله بود من پول جهزیه رو زمین خریدم بزار برات بمونه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

عزيزم اينو از من بشنو  هييييييييييييييييييج مادر شوهري خوب نيس و هييييييييييييييييج مادر شوهر ...

اینجوری نگید من دیدم بعضی مادرشوهرا چقدر خوبن ، پس بهتره زود قضاوت نکنیم گلم😘

خوشبخت بشی عزیزمممم اگه مادرشوهرت خوبه خیلی قدرشو بدون:))

مرسی عزیزم 

میدونی دوس دارم جهزیه بخرم چون دوستم دارم اون شوقو داشته باشم ولی از یه طرفی میگم میگن چرا رفتی جهزیه خریدی واسه چی خریدی بخاطر همون به هیچکس نمیتونم بگم 

نه بیبینید پدرشوهرم 20 سال پیش فوت کرده بخاطر همون با نامزدم زندگی میکنند از اونوقت خرج خونه رو همیش ...

😂😂😂😂 انگار قراره هم خونه باشید برا اونا

یادتون نره میخواین زندگی مشترکو مستقل  با همسرتون شروع کنید ن هم خونه اونا بودن

اینجوری نگید من دیدم بعضی مادرشوهرا چقدر خوبن ، پس بهتره زود قضاوت نکنیم گلم😘

من خودم يكي بودم كه مثل شما فكر ميكردم چن سال

مامان جون از دهنم نميوفتاد

كوچكترين مشكلي كه بين منو همسرم پيش اومد جوري برخورد كرد كه انگار منو هيچ وقت نميشناخته

با من مثل دشمن رفتار ميكرد

باور ميكني هنوز تو شوك رفتارشم

بعد ديگه فهميدم اينا عروسارو دوس ندارن

فقط پسراشونو دوس دارن

مرسی عزیزم  میدونی دوس دارم جهزیه بخرم چون دوستم دارم اون شوقو داشته باشم ولی از یه طرفی میگم ...

بنظر من بخر حتی اگه شده فرش و چیزای اشپزخونه که هم دلت خوش باشه هم خیالت راحت ، اگه دوس داری به مادرشوهرتم بگو