2777
2789
عنوان

به نظرتون معنی خاصی داره ؟

162 بازدید | 26 پست

ما تازه نامزد کردیم 

خواست واسم یه اسکرین بفرسته و یه چیزیو بهم نشون بده قاطیه عکسا یه عکسی اومد که نوشه بود اسامی فیلم هایی با موضوع افسردگی

بعدم یه عالمه اسم فیلم خارجی بود 

بعدم پاکش کرد منم چیزی نگفتم فقط گفتم بگو باهم ببینیم اونم گفت ببینم کدومش بهتره باهم ببینیم 

ولی من فکرم مشغول شد دلیلی داره که دتبال افسردگی تو فیلما باشه ؟؟ به نطرتون معنایی نداره ؟ 

اگه بچه هاتون یا خودتون از پایه ی سوم تا نهم به کمک نیاز داشتید برای هر چیزی ...امتحان مدرسه ، امتحان نهایی، تقویت یک درس و.... من کسیو میشناسم کمکتون کنه با هزینه ی خیلی خیلی کم هر ساعت کلاسی که یک ساعت و نیمه ۱۵ تومن(هم برای کسب تجربه و هم اینکه برای همه ممکن باشه)...😊😊بهشون پیام بدین و پایه ی تحصیلی و درسی که می خواین رو پیامک کنین تا زمان مشخص کنن اگه کارتون عجله ای بود حتما ذکر کنین 🌹🌹🙏 شمارشون تو تاپیکم هست😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعجبى نداره

براى جوونهاى امروزى افسرده نبودن عجيبه! با اينهمه امكاناتى كه داريم🤭😔

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
شاید خودش افسردگی داره

خب همین من چه جوری بفهمم ؟ 

میدونم به خاطر گذشتش که بهش فشار اومده گاهی حالش بد میشه اما اینکه خودش بره دنبال فیلم هایی که موصوعش افسردگی باشه یکم یه جوریم کرد 

اگه بچه هاتون یا خودتون از پایه ی سوم تا نهم به کمک نیاز داشتید برای هر چیزی ...امتحان مدرسه ، امتحان نهایی، تقویت یک درس و.... من کسیو میشناسم کمکتون کنه با هزینه ی خیلی خیلی کم هر ساعت کلاسی که یک ساعت و نیمه ۱۵ تومن(هم برای کسب تجربه و هم اینکه برای همه ممکن باشه)...😊😊بهشون پیام بدین و پایه ی تحصیلی و درسی که می خواین رو پیامک کنین تا زمان مشخص کنن اگه کارتون عجله ای بود حتما ذکر کنین 🌹🌹🙏 شمارشون تو تاپیکم هست😍
واقعا موندم بعضیا دنبال چی میگردن خدایااااا زندگیتو کن دختر اون افسرده باشه مشخص میشه نمیاد فیلماشو ...

اخه باید دقت کرد دیگه 😂😂نمیدونم من یکم شم کار اگاه بازیم زیاده اونم به خاطر تجربه های تلخ زندگیمه

خب همین من چه جوری بفهمم ؟  میدونم به خاطر گذشتش که بهش فشار اومده گاهی حالش بد میشه اما اینکه ...

دررفت وامد مشخص میشه.افسرده است یا نه.ازش سوال کن چرا این طور فیلما نگاه می کنه

شاید برای یکی از اطرافینش سرچ کرده چرا از خودش نمیپرسی؟

واسه خودش بود میدونم جفتمون خیلییی فیلم میبینیم 

اخه باید دقت کرد دیگه 😂😂نمیدونم من یکم شم کار اگاه بازیم زیاده اونم به خاطر تجربه های تلخ زندگیمه

دقت تو هرچیزی ک نه این مسخره بازیه تا دقت طرف افسرده باشه کاملاااا واضحه دنبال دلیلای بیخود نگرد تو زندگیت

رشته تحصیلی یا شغلش مرتبط با این حیطه نیس؟

نه اصلا هیچ ربطی دارن