2777
2789
عنوان

دوست پسر

136 بازدید | 4 پست

اول:لطفا منصف باشیم و نگیم ب کسی ک چقد تاپیک میزنی و ...،اینجاییم ک دردودل کنیم باهم،اینو درنظر بگیریم ک از شکم سیری نیست ک هی تاپیک هی تاپیک 

دوم:اونایی ک تاپیک قبلیامو خوندم ک ماجرا رو میدونن،الان هی حالی ب حالی میشم ،یهو این حسو دارم ک ب ازدواج نمیرسه یهو بهم میخوره رابطشون حتی دارم دعاهم میکنم اینجوری بشه،شمام بعد حدایی و ازدواج طرف این امیدارو داشتین؟خیلی اذیتم 😔

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدانکنه بهم بخوره 

خودتو جای خانومه نذارگلم،اون طفلی بیخبر ازهمه جا،توافقی مثلا منظورمه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

تاپیکتو پیدا نکردم لینکشو بذار

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6282649/ازدواج-کرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز