2777
2789
عنوان

ازدواج کرد😔

583 بازدید | 47 پست

بعد چند روز ک انلاین شده،پیام داد ،من ازدواج کردم...

لعنت بهش،پس چرا بعد ی سال برگشت،پس چرا پرسید بیام خاستگاریت دوباره جوابت چیه

داغونم ی حال بد عجیب دارم...

خدایا آرامش بده بهم،یعنی اون دختر کیه،یعنی دیگه دستهای اونو میگیره،با اون خلوت میکنه،شب و روزشو با اونه،انگشتری ک برا من خریده بود دست اون میکنه😔😔😔😔😔

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخواست بره چرا برگشت؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

شاید الکی گفته.

خواسته‌اینجوری دیگه‌کات کنی کلا

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
قسمتت نبوده حتما

باشه،ولی اینجوری 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خدا ب دلت ارامش بده گلم

آرامش😔

شاید الکی گفته. خواسته‌اینجوری دیگه‌کات کنی کلا

ن اینجور آدمی نیست،

دقیقا منم یه خواستگار داشتم اینطور  برای منم رفتار اون سواله

ما دوست بودیم خیر سرم

اگه میخواست بره چرا برگشت؟؟

اونم ی هفته حرف زد باهام،الکی پیام میداد فقط باهام حرف بزنه ،اصلا باهم جور درنمیاد بعد یهو زن گرفته باشه

ولش کن عزیزم منم همون پسره رو دیوانه وار دوست داشتم غیر بار اول که تا یک سال منتظرش بودم دیگه علاقم ازبین رفت تا دوبار امد خواستگاری جواب رد ددم رفت که رفت 

می گم به درککککککککک منو می خواست باز می یومد 

اگه باز می یومد قبول می کردم  بعد چند روزم رفت خواستگاری وازدواج  که بازم به درکککککککک 

لامصب بعضیا انگار فقط برای سر کار گذاشتن وارد رابطه می شن 

حالاتوهم یه مدت بگذره به درکککککک میرسه مطمن باش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز