2777
2789
عنوان

ازدواج کرد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 47 پست
اگه میخواست بره چرا برگشت؟؟

بده بهش پیام بدم از خودش بپرسم،واقعا حالم بده

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بیشتر دوستیا آخر عاقبتش همینه...آقایون جماعت وقتی میخان زن بگیرن دنبال آفتاب مهتاب ندید هاشن...

هیچ وقت وارد رابطه با کسی نشید اکثر پسرا تو این روابط دنبال گذران اوقات فراغت وسرگرمین..مگه اینکه واقعا مطمعن باشید طرفش قصدش آشنایی و واقعا ازدواجه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیشتر دوستیا آخر عاقبتش همینه...آقایون جماعت وقتی میخان زن بگیرن دنبال آفتاب مهتاب ندید هاشن... هیچ ...

چرا ما ب خاستگاری رسید شب خاستگاری بهم خورد

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بده بهش پیام بدم از خودش بپرسم،واقعا حالم بده

والا نمیدونم.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
مطمئن باش تو هم خوشبخت میشی....به خاطر حسن نیتی که داری آبجی....دلت شکسته برای منم دعا کن چون دعای د ...

🙏💗

یکی از خانواده اش لابد نخواسته..نقش مادرپسرا  خیلی پر رنگه

شایدم الکی گفته شمارمو هنوز داره،تو بیوش هنوز از دوست داشتن نوشته😣

پسرا همشون هولن  منم دارم گریه می کنم حال دلم خوب نیست

انشاا...حال دل دوتامون خووووب شه

ولی باور کن پسرا مثه ما دخترا احساساتی نیستن...بخدا تو دانشگاه دیدم یکشون تو جمع دوستاش داشت دختریو که باهاش دوس بود مسخره میکرد واداشو درمیورد.....فک کن داشت ادای دوس دخترشو برای دوستای خودش درمیورد وبعدش باهم میخندیدن...خواهرانه بهت گفتم...شرمم میاد که چی میگفت من یه لحظه از کنارشون ردشدم 

ولی باور کن پسرا مثه ما دخترا احساساتی نیستن...بخدا تو دانشگاه دیدم یکشون تو جمع دوستاش داشت دختریو ...

اره واقعا ماییم ک میسوزیم و آب میشیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز