خوب سختی درسشو بجون میخرم ولی کارش راحت باش اینکه خوبه
پس پزشکی
که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
والا من دانشجوی علوم پزشکی ام، اگه قبل کنکورم میدونستم که دستیار دندانپزشکی انقدر راحته ، هیچوقت به خودم سختی نمیدادم
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
اخه دستیارا که حقوقشون کمه بعدم مگه با رتبه ی پزشکی نمیشه رفت دندون خوب چرا پس دستیار؟!
متوجه حرفت نشدم🧐
دستیار دندانپزشکی حداقل شرایطش دیپلمه و تو دوماه مدرک میگیری.خداشاهده خبرنداشتم قبل کنکورم!!
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
پزشکی خیلی ها میگن که خیلی کشیک داره پیر میشی این راسته؟
سختی داره ولی حقیقتا اگه با عشق به درمان باشه اصلا تازه اطرافیان من هر بار که میبینمشون شیک تر و جوان تر میشن ;)
که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬