2777
2789
عنوان

کدوم شغل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 50 پست
متوجه حرفت نشدم🧐 دستیار دندانپزشکی حداقل شرایطش دیپلمه و تو دوماه مدرک میگیری.خداشاهده خبرنداشتم ق ...

واقعا بعد ۲ماههههههههههههههه😂😂😂

چه راحت ولی من بدم میاد دستیار کسی باشم

حالا حقوقشون چقدره؟

میشه بگید رتبتون چند بوده؟

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
مثلا چند؟

چ رشته ای هستی؟

بزن تو اینترنت کارنامه قبولی فلان رشته فلان دانشگاه

اطلاعات دقیقتری میگیری

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سختی داره ولی حقیقتا اگه با عشق به درمان باشه اصلا تازه اطرافیان من هر بار که میبینمشون شیک تر و جوا ...

چ خوب من دایی های بابام همشون دکترن تو المانن من یبارم ندیدمشون خوش بحالشون اونورن 😫

واقعا بعد ۲ماههههههههههههههه😂😂😂 چه راحت ولی من بدم میاد دستیار کسی باشم حالا حقوقشون چقدره؟ می ...

حقوقش بستگی به شهرش داره ولی درحد یه خانم کفایت میکنه

رتبه من چه دردی ازشما دوا میکنه! علوم پزشکیه دیگه. بدبختی و فلاکت

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
چ رشته ای هستی؟ بزن تو اینترنت کارنامه قبولی فلان رشته فلان دانشگاه اطلاعات دقیقتری میگیری

من تجربی

مثلا چند؟

واسه اموزش زیست و شیمی رتبه در حد عالی میخاد

چون هم پذیرش کمه هم متقاضیش زیاده

من سال اول کنکورم رفتم مصاحبه تربیت معلم ، طرف بارتبه ۲۰۰۰ منطقع ۳ اومده بود واسه دبیری زیست🤐

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
حقوقش بستگی به شهرش داره ولی درحد یه خانم کفایت میکنه رتبه من چه دردی ازشما دوا میکنه! علوم پزشکیه ...

اخه میخوام بدونم تا چه رتبه ای میتونن برن پزشکی چون من خودممم رشتم تجربیه پرسیدم 

میشه اسم دانشگاهتونو بگید یا میخواید باز بهم تیکه بندازید  😂😂

واسه اموزش زیست و شیمی رتبه در حد عالی میخاد چون هم پذیرش کمه هم متقاضیش زیاده من سال اول کنکورم ر ...

کدوم رشته تجربی؟!؟!؟!؟@؟@؟@

اخه میخوام بدونم تا چه رتبه ای میتونن برن پزشکی چون من خودممم رشتم تجربیه پرسیدم  میشه اسم دان ...

من منطقه ۳ ام

زیر ۱۲۰۰ علوم پزشکی دولتی

دقیق یادم نیست چند بودم

کدوم رشته تجربی؟!؟!؟!؟@؟@؟@

بله دیگه

من منطقه ۳ ام زیر ۱۲۰۰ علوم پزشکی دولتی دقیق یادم نیست چند بودم

علوم پزشکی کدوم شهرید؟

من خیلی دوست دارم دانشگاه تهران برم رتبه های زیر ۱۰۰ میتونن درسته؟

علوم پزشکی کدوم شهرید؟ من خیلی دوست دارم دانشگاه تهران برم رتبه های زیر ۱۰۰ میتونن درسته؟

تهران که بله خیلی لطف کنن زیر ۱۵۰ منطقه ۳ 

شهرمو نمیتونم بگم چون نمیخوام اشنایی چیزی دربیاد تو سایت

ترازت چنده