واقعا بعد ۲ماههههههههههههههه😂😂😂 چه راحت ولی من بدم میاد دستیار کسی باشم حالا حقوقشون چقدره؟ می ...
حقوقش بستگی به شهرش داره ولی درحد یه خانم کفایت میکنه
رتبه من چه دردی ازشما دوا میکنه! علوم پزشکیه دیگه. بدبختی و فلاکت
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
من سال اول کنکورم رفتم مصاحبه تربیت معلم ، طرف بارتبه ۲۰۰۰ منطقع ۳ اومده بود واسه دبیری زیست🤐
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
اخه میخوام بدونم تا چه رتبه ای میتونن برن پزشکی چون من خودممم رشتم تجربیه پرسیدم میشه اسم دان ...
من منطقه ۳ ام
زیر ۱۲۰۰ علوم پزشکی دولتی
دقیق یادم نیست چند بودم
علوم پزشکی کدوم شهرید؟ من خیلی دوست دارم دانشگاه تهران برم رتبه های زیر ۱۰۰ میتونن درسته؟
تهران که بله خیلی لطف کنن زیر ۱۵۰ منطقه ۳
شهرمو نمیتونم بگم چون نمیخوام اشنایی چیزی دربیاد تو سایت
ترازت چنده