2777
2789
عنوان

کدوم شغل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 50 پست
امور گمرک مدیریت بانکداری علوم تغزیه علوم آزمایشگاهی دبیری دبیرستان بازم قبولیشون تلاش میخاد نم ...

دبیری دبیرستان باید چی خوند؟

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب سختی درسشو بجون میخرم ولی کارش راحت باش اینکه خوبه 

والا چیزی به ذهنم نمیرسه . مدیریت ، برنامه نویسی ، پزشکی ، مهندسی برق یا معماری و .............. همشون بعد درس هم سختن

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

والا من دانشجوی علوم پزشکی ام، اگه قبل کنکورم میدونستم که دستیار دندانپزشکی انقدر راحته ، هیچوقت به خودم سختی نمیدادم

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
۲سال طرح عمومی ۲سال طرح تخصص رو حساب نمیکنی؟!؟!؟@؟

بلافاصله اگه قبول بشی ک ی طرح میری بعدشم باهوش باشی 5 سال میتونی تموم کنی عمومی رو

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂
دبیری دبیرستان باید چی خوند؟

باید سر انتخاب رشته رتبت خوب باشه

ک مثلا آموزش زیست یاآموزش شیمی بخونی

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘
والا من دانشجوی علوم پزشکی ام، اگه قبل کنکورم میدونستم که دستیار دندانپزشکی انقدر راحته ، هیچوقت به ...

اخه دستیارا که حقوقشون کمه بعدم مگه با رتبه ی پزشکی نمیشه رفت دندون خوب چرا پس دستیار؟!

بلافاصله اگه قبول بشی ک ی طرح میری بعدشم باهوش باشی 5 سال میتونی تموم کنی عمومی رو

ن نمیشه عزیزم باید رفت 

اخه دستیارا که حقوقشون کمه بعدم مگه با رتبه ی پزشکی نمیشه رفت دندون خوب چرا پس دستیار؟!

متوجه حرفت نشدم🧐

دستیار دندانپزشکی حداقل شرایطش دیپلمه و تو دوماه مدرک میگیری.خداشاهده خبرنداشتم قبل کنکورم!!

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
خب پول میگیری مفت که طرح نمیری

اره من طرحش برام مسئله ای نیس زمان طولانیش سخته ۱۵ سال کمه؟

پزشکی خیلی ها میگن که خیلی کشیک داره پیر میشی این راسته؟

سختی داره ولی حقیقتا اگه با عشق به درمان باشه اصلا تازه اطرافیان من هر بار که میبینمشون شیک تر و جوان تر میشن ;)

۱۱۷۸۰ 🥀🕊