2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21897 بازدید | 538 پست
بارکت وجود نداره اما باکرگی وجود داره. که یه اصطلاحه برا پسرا هم استفاده میشه برا دخترا هم میشه رب ...

خب منم همین و دارم میگم اما بعضیا قبول کنن و باکرگی و فقط واسه زن میدونن و میگن باکرگی یعنی وجود بکارت منم چیز دیگه ای نگفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برم بگم برای گواهی سلامت اومدم؟

من خودم عقد بودم قبلا با پسر خالم چون بیمار بود در طول عقدم هیچ رابطه ای نداشتم

پزشک قانونی نامه داد و اسمش رو حذف کردن

پولدار نیستم .ارزوی پولدار شدن رو دارم .دیدینش سلام برسونید بهش و بگین منتظرشم

عزیزم من ی اشناهامون زمان پارگی بکارت رو نتونستن تشخیص بدن یا اصلا از چه ناحیه ای پاره شده....یا اصلا بگم برات انقدر تو پزشک قانونی بد معاینش کردن که خونریزی کرد،فکر نکنین پزشک قانونی خیلی دقیقه گاهی ماماهای ناشی رو میارن

خب پس غصه نخور گوه خورده بگو من هیچ رابطه ای نداشتم چشاتوواکن دکترعیاش بگوبخدا اعاده حیصیت میکنم بگو ...

حالم خیلی بده میدونی چرا میگم چرا این حرفو زد وقتی میدونم چیزی نبوده شانس منه اشتباهه چیه 

کسی اینجا تو دوران مجردبش برای اطلاع ازپردش تنهایی رفته معاینه؟من میخوام تنها برم ولی میترسم ازدواجم نمیخوام بکنما فقط برای خودم میخوام برم

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

حالم خیلی بده میدونی چرا میگم چرا این حرفو زد وقتی میدونم چیزی نبوده شانس منه اشتباهه چیه 

شاید حواست نبوده یه چیز رفته داخل تو نزدیکی خوب دقت کن به وقتایی که پیشش بودی

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

عزیزم دنیا پره از دکتر وقتی رفتی ی دکتر دیگه قبل همه چی بگو اومدم واسه معاینه و تاحالا هییییچ نوع رابطه ای نداشتم خودت قبلش ذکر کن

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...
اونوقت اونی که به دختر بچه یا حتی پسر بچه تجاوز میکنه چی؟ اونام پوششون غلط بوده؟ یا اونی که به زن چا ...

باشه تو خوب

خوبه خودت میگی بیمار

در این مورد هم بگم خدارو هزاران بار شکر این مشکلات و اتفاق ها یک درصد کشورهای دیگه نیست تو کشور ما

والا ت جاوز به والدین هم دارن

خدا کنه حداقل اینا دیگه تو کشور ما مد نشه

پولدار نیستم .ارزوی پولدار شدن رو دارم .دیدینش سلام برسونید بهش و بگین منتظرشم
من رفتم و مجردم

رفتی چی گفتی به دکتر میترسم برم چی فک کنن درموردم بعد اینکه درد داشت؟خیلی کشید ؟