2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21897 بازدید | 538 پست

استارتر به یه پزشک حاذق دیگه مراجعه کن

ببین اون چی میگه حالا بکارت وجود داره نداره فعلا مهم اینه شما به راه حل برسی برای مشکلت 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حقوق خوندم و واحد پزشکی قانونی گذروندم میدونی چیو میدوزن از این سمت پوست رو می کشن اون سمت و بخیه ...

سلام شما ازطلاق اینام میدونید؟؟

میتونید کمک کنید

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
ببین عزیز دلم نمیشه تقصیر رو فقط گردن خانما انداخت در کنار هر مرد متجاوز و پست فطرت یه زن عوضی هم وج ...

وقتی پوشش ما درست باشه 

وقتی حد و مرزی واسه رفتارمون قایل بشیم اخه چیکار به ما دارن

به نظرم ما ایرانی ها به جای اینکه فرهنگ و ملیت خودمون رو به رخ دنیا بکشیم غرب زده شدیم

منتظریم ببینیم چی میگن همون رو انجام بدیم

پولدار نیستم .ارزوی پولدار شدن رو دارم .دیدینش سلام برسونید بهش و بگین منتظرشم
حتما میرم 

ب نظرکارشناس پزشک قانونی اعتراض بزنید دوست عزیزم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
برو پیش ی دکتر دیگه بگو مجردی رابطه ام نداشتی ببین چی میگه 

اونا که نمیپرسن این رو

میری اونجا دلیل مراجعه رو میگی بررسی میکنن

پولدار نیستم .ارزوی پولدار شدن رو دارم .دیدینش سلام برسونید بهش و بگین منتظرشم
وقتی پوشش ما درست باشه  وقتی حد و مرزی واسه رفتارمون قایل بشیم اخه چیکار به ما دارن به نظرم م ...

اونوقت اونی که به دختر بچه یا حتی پسر بچه تجاوز میکنه چی؟ اونام پوششون غلط بوده؟ یا اونی که به زن چادری تجاوز میکنه؟ آدمی که مریض باشه مریضه فرقی نداره بی حجاب باشی/چادری باشی  یا حتی بچه باشی کاش کاششششششششش دست از تفکرات عهد دقیانوس برداریم

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
نه بخدا از خودم مطمعنم 

خب پس غصه نخور گوه خورده بگو من هیچ رابطه ای نداشتم چشاتوواکن دکترعیاش بگوبخدا اعاده حیصیت میکنم بگو چشاتوواکن انقد ابرومنونبر 

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...