توروخدا بگید من چیکار کنم در دوران عقد دارم جدا میشم هیچ رابطه ای با همسرم نداشتم رفتم پزشک قانونی میگه رابطه داشتی دنیا رو سرم خراب شده به اون خدایی که میپرستین رابطه نداشتم چیکار کنم چجوری ثابت کنم
من حقوق خوندم و واحد پزشکی قانونی گذروندم میدونی چیو میدوزن از این سمت پوست رو می کشن اون سمت و بخیه ...
سلام شما ازطلاق اینام میدونید؟؟
میتونید کمک کنید
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)
وقتی پوشش ما درست باشه وقتی حد و مرزی واسه رفتارمون قایل بشیم اخه چیکار به ما دارن به نظرم م ...
اونوقت اونی که به دختر بچه یا حتی پسر بچه تجاوز میکنه چی؟ اونام پوششون غلط بوده؟ یا اونی که به زن چادری تجاوز میکنه؟ آدمی که مریض باشه مریضه فرقی نداره بی حجاب باشی/چادری باشی یا حتی بچه باشی کاش کاششششششششش دست از تفکرات عهد دقیانوس برداریم
و سرانجام در برابر همه چشمها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشمهایی که دزدها را دیده بود.