2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21897 بازدید | 538 پست
بعضیا ندارن کلا، یه دکتر میگفتی رابطه نداشتی دقت بیشتری میکرد گواهی میداد، دوست من مجرده دکتر بهش گف ...

چه عحیب ؟؟؟ 

خوب وقتی میگن پاره است یا پاره شده انگار مشخصه درسته ؟؟؟؟

انوقت همه کسانی که ندارن بواسط رابطه میگن که ما از اول نداشتیم 

فکر نکنم  عزیزم حتما ی فرقی هست و دکترها میفهمن 

پ درد  خون  و.... چیه ؟اون گوشت اضافه ک تازه وقتی زایمان میکنی مشخص میشه چیه؟ سواله برا ...

بیشتر منظورش اینه که چون بعضیا مادرزادی ندارن دلیل بر سالم یا ناسالم بودن دختری نمیشه، یعنی اگه هم باشه نباید بررسی بشه و معیار قرارش بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پ درد  خون  و.... چیه ؟اون گوشت اضافه ک تازه وقتی زایمان میکنی مشخص میشه چیه؟ سواله برا ...

حالت واژن بعد زایمان طبیعی عوض میشه حتی سک.س زیاد کلیتوریس و شکل ظاهری واژن رو عوض میکنه.فقط میتونن تشخیص بدن دخول صورت گرفته یا نه چه واژن چ مقعد

وا برو یه پزشک قانونیدیگه تو شهرهای بزرگ دوسه تا هست بعدم معاینه کردیا با دستگاه ؟فکرکنم منڟورش رابط ...

با دست نگاه کرد بخدا رابطه نه از جلو از پشت نداشتم از خودم مطمعنم 

من خواهرم ماماست  خودش وجود پرده ی بکارتو قبول نداره اما مجبوره بگه هست چون بقول خودش نصف در ...

جدی؟ 😐 

چقدر دخترا بدبخت شدن که هم گول میخورن وابسته پسرا میشن هم پول میدن میدوزن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
واقعا ؟

اره برا ازدواجم رفتم نامزدم ازم برگه سلامت نخواست گفت بگیری هم پارش میکنم من برا اطمینان بامامانم رفتیم یه خانومه گفت رابطه کامل داشتی کل دنیا سرم خراب شد 

مامانم بردم‌پیش یه دکتر دیگه گفت خانم همه ویزتو کامل داری

من خواهرم ماماست  خودش وجود پرده ی بکارتو قبول نداره اما مجبوره بگه هست چون بقول خودش نصف در ...

دقیقا.منم رفته بودم دکتر زنان قشنگ بم توضیح داد.گف فقط دخول و تایمشو میتونن تشخیص بدن اونم در اکثر مواقع داستانی مثه تجاوز.پرده اینا حرفه

ببین اینی ک شما میگید دوست من با نامزدش رابطه داشت بعد جدا شد رفت معاینه متخصص زنان گفت رابطه داشته گفته بود پس از بکارتت از بین رفته ولی همون موقع معاینه ش کرد و گفت نه مشکلی پیش نیومده واست و بکارتت سر جاشه و حلقویه من خودم اونجا بودم اینم بگم واسه من خیلی جلو بود من خودم هم دیدم و بعد رابطه هم دیدم پاره شده انگار ی سوراخ ریز ک در اثر فشار اوردن پارش میکنیم شوهرمم حرف منو تایید کرد نمیدونم چرا ی عده میخان بگن وجود نداره برام جالبه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

من یه رفیق دارم که پزشکه و داره برای المان اپلای میکنه. اون اصلا به این مسائل مذهبی و سنتی اعتقادی ...

بله عزیزم شما درست میگی همینطوره که دوستتون گفته ولی مگه میشه ی سر ی رو قانع کرد

ی عمر همه عالم و آدم میگفتن بوده جدیدا مد شده هی میگن نیست.مثل اینکه همه میگن هوا وجود داره ی سری بگن نیست چون نمیبینیمش🙄🙄

تو اسکیرینایی که دادم گفته برا چیه

روزای خوب تو راهه😍                   تیکر رسیدن به هدفمه😍    
چه عحیب ؟؟؟  خوب وقتی میگن پاره است یا پاره شده انگار مشخصه درسته ؟؟؟؟ انوقت همه کسانی که ندا ...

آره دیگه عزیزم میتونن تشخیص بدن از رابطه بوده یا مادرزادی یا حتی به خاطر ورزش، حتی مردا رو هم میتونن بفهمن که از پشت آره یا نه، همه ی دکترا که ماهر نیستن سخته دیگه