توروخدا بگید من چیکار کنم در دوران عقد دارم جدا میشم هیچ رابطه ای با همسرم نداشتم رفتم پزشک قانونی میگه رابطه داشتی دنیا رو سرم خراب شده به اون خدایی که میپرستین رابطه نداشتم چیکار کنم چجوری ثابت کنم
حالا یه خانومی که حتی قبلا زایمان داشته رفته نوع پرده هم تعیین کردن براش 🤣
ای خدا تا کی احمق بازی اخه
سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛
من رفتم پیش ی پزشک زنان خوب اونم ب من گف کلن وجود نداره فقط میشه تشخیص داد دخول صورت گرفته یا نه ک اونم بعد ۶ ماه نبود سک.س دوباره وازن ب حالت اولیه خودش برمیگرده.
بعضیا ندارن کلا، به دکتر میگفتی رابطه نداشتی دقت بیشتری میکرد گواهی میداد، دوست من مجرده دکتر بهش گفته بود رابطه داری؟ اینم گفته نه، دکتر گفته خواستی ازدواج کنی بیا گواهی بگیر، نداری کلا
عزیزم قربونت برم نمیگم دروغ میگی منظورم اینه شاید رابطه عاشقانه داشتین دخول نبوده یعنی هیچ رابطه ای نداشتی ؟.
در این صورت ممکنه جز کسایی باشی که مادرزادی ندارن که تعدادشون خیلیییییی کمه. میتونی به پزشک قانونی بگی برسی دقیق تر بکنن بالاخره میتونن بفهمن رابطه نداشتی نگران نباش گلم.
من رفتم پیش ی پزشک زنان خوب اونم ب من گف کلن وجود نداره فقط میشه تشخیص داد دخول صورت گرفته یا نه ک ا ...
من خواهرم ماماست
خودش وجود پرده ی بکارتو قبول نداره
اما مجبوره بگه هست
چون بقول خودش نصف درامدش از دوختن پرده ی بکارت چنتا جاهل بدست میاد
پس مجبوره بگه هست ضمنا بخاطر سود خودش
سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛