2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21897 بازدید | 538 پست
حالا یه خانومی که حتی قبلا زایمان داشته رفته نوع پرده هم تعیین کردن براش 🤣

ای خدا تا کی احمق بازی اخه

سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بدون رابطه چه اتفاقی برات افتاده ؟؟؟ 

قبل از ازدواجت یا بچگی 

من حرفتو باور کردم رابطه نداشتی ولی پزشک قانونی که الکی نمیگه 

کوچکتر بودی ممکنه بهت تجاوز شده باشد یا مثلا حادثه ای که خودت متوجه نشدی 

بعضیا ندارن کلا، به دکتر میگفتی رابطه نداشتی دقت بیشتری میکرد گواهی میداد، دوست من مجرده دکتر بهش گفته بود رابطه داری؟ اینم گفته نه، دکتر گفته خواستی ازدواج کنی بیا گواهی بگیر، نداری کلا

به خدا دروغ نمیگم به امام حسین قسم دروغ نمیگم 

عزیزم قربونت برم نمیگم دروغ میگی منظورم اینه شاید رابطه عاشقانه داشتین دخول نبوده یعنی هیچ رابطه ای نداشتی ؟. 

در این صورت ممکنه جز کسایی باشی که مادرزادی ندارن که تعدادشون خیلیییییی کمه. میتونی به پزشک قانونی بگی برسی دقیق تر بکنن بالاخره میتونن بفهمن رابطه نداشتی نگران نباش گلم. 

چون وجود نداره

پ درد 

خون 

و.... چیه ؟اون گوشت اضافه ک تازه وقتی زایمان میکنی مشخص میشه چیه؟

سواله برام گلم با لحن تند نخون

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
من رفتم پیش ی پزشک زنان خوب اونم ب من گف کلن وجود نداره فقط میشه تشخیص داد دخول صورت گرفته یا نه ک ا ...

من خواهرم ماماست 

خودش وجود پرده ی بکارتو قبول نداره

اما مجبوره بگه هست

چون بقول خودش نصف درامدش از دوختن پرده ی بکارت چنتا جاهل بدست میاد

پس مجبوره بگه هست ضمنا بخاطر سود خودش

سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛