2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😆😆😆😆  ای شیطون  نه بابا نسبت به اشناها کلا بی حسم و هیچکسو دوس ندارم ولی خب از اینکه ...

چرا؟  حسم میگه که ازدواج میکنی به زودی ولی درستیش با خدا  نمیدونم چرا همش فکر میکنم ازدواج کردی  یا اگه نکردی خیلی زود میکنی    اگه از نزدیک میشناختمت میشد بهتر بگم اینجوری فقط حسیه . شاید شاید و شاید طرف مهندسم باشه   من یه بار برای دوستم خواب دیدم فرداش با همون مشخصات اومد حالا دیگه نمدانم  

اگه امضامو میخونید به نیتم یه صلوات بفرستید برام   
2803
چرا؟   حسم میگه که ازدواج میکنی به زودی ولی درستیش با خدا   نمیدونم چرا همش فکر میکنم از ...

جون بابا عجب حسی داری دختر 😆😆😆نه بابا مجرد مجردم 🤣 آدرس بده حضوری با کیک باقلوا خدمت برسم 😋 عههههه من دکتر میخواستم 😢 اصن با مهندسا و اینایی که ریاضی خوندن آبم تو یه جوب نمیره 😆😆😆😆

_ بعداً؟ بعداً دیگه برمی گردم سیاره خودم 😏                                           
2804
جون بابا عجب حسی داری دختر 😆😆😆نه بابا مجرد مجردم 🤣 آدرس بده حضوری با کیک باقلوا خدمت برسم 😋 عهه ...

دیگه ایشالله چپ دربیاد

اگه امضامو میخونید به نیتم یه صلوات بفرستید برام   
2805
من حس ششم خوبه . ولی وقتی بشناسم طرفو تا حالا انلاین نه . ولی کلا حس ششم فوق قویه تو همه چی

از ازدواج منم بگو نحوه اشنایی و شعل طرف

به علاوه حس شخص مدنظرم بهم چیه؟ ‌کلا هر حسی احساسی و عاطفی صرفا منظورم نیست

من حس ششم خوبه . ولی وقتی بشناسم طرفو تا حالا انلاین نه . ولی کلا حس ششم فوق قویه تو همه چی

یه نامزد ازکاندیداها مد نظرم هست اصلا اسم نمیبرم فقط میخوام بدونم ادم درستی هست یا نه معلومم نیست بهش رای بدم یانه.

2801