مادر شوهرم و جاریم هر وقت بهم میرسن میشینن از ثواب و نمازاشون میگن!این میگه من نماز شب خوندم اون میگه منم همش مسجدم.اخه مسلمون واقعی ک جار نمیزنه ایهالناس من نماز میخونم من نماز شب میخونم بعد مادر شوهرمم همش میگه جاریت نمازش فلانه.فک میکنن فقط خودشون دین و ایمون دارن.من میگم انقد گفتن نداره.
شاید دارن تلاش میکنن و همدیگه رو تشویق میکنن. یجور رقابت مثبت
در هرحال توجه نکن هرکی یه فازی داره واسه خودش. توجه نکنیم راحتتریم
با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀
شاید دارن تلاش میکنن و همدیگه رو تشویق میکنن. یجور رقابت مثبت در هرحال توجه نکن هرکی یه فازی داره و ...
اخه رو مخ ادمه.مادر شوهرم هی میگه فلانی نمازش اینجوری یا فلان دعا رو میخونه یا اینجور کرده بعد تا من ی کار میکنم میگه وا توام بلدی ن فقط تو بددی والا انگار خودشون دوتا فقط مسلمونن