منم میخواستم بخرم ولی همه میگن سری a فقط a51خوبه بقیش بده من الان دارم درباره شیائومی تحقیق میکنم ببینم اون چطوره خداییی یک نفرم طبق تحقیقی که من اینجا کردم راضی نبود چندتا تاپیک براش زدم لگه کمکت میکنه بخون
کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔 کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎 ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون.. در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌ خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍 اگر میشد میخواستم پس از مرگم چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم . آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه (خانوم وکیل اینده)
منم میخواستم بخرم ولی همه میگن سری a فقط a51خوبه بقیش بده من الان دارم درباره شیائومی تحقیق میکنم بب ...
منم شیائومی دارم خیلی ازش راضی ام
گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔 کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎 ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون.. در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌ خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍 اگر میشد میخواستم پس از مرگم چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم . آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه (خانوم وکیل اینده)