2777
2789
عنوان

سامسونگ a12

| مشاهده متن کامل بحث + 4549 بازدید | 35 پست
منم میخواستم بخرم ولی همه میگن سری a فقط a51خوبه بقیش بده من الان دارم درباره شیائومی تحقیق میکنم بب ...

شوهرم میخاست برامa31بگیره.بعدفروشنده گفته  آ۱۲گوشی جدید اومده قیمتشم مناسبه.دیگه شوهرمم خرید برام.گوشی خوبیه ولی سنگینه.خوش دست نیس...

سخت ترین کار در دنیا ... ترمیم اعتمادیه که از دست رفته ! اعتماد به عشقت ، اعتماد به نفست ، اعتماد به آینده ات ......!
مدلش چیه؟ دوربینش خوبه ؟ حافظش چطوره، زود خراب نمیشه؟

من نوت ۹ گرفتم

دوربینشم عالی ازسامسونگ خیلی بهتروشفاف تر وجز دوربین کاراییش هم بیشتر

حافظه هم۱۲۸ گیگ و۶ رم

زودخراب شدنشونمیدونم چندبارازدستم افتادکاری نشدخداروشکر

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شیائومی نوت 8 دارم واقعا ازش راضی ام راستی فیلم های مقایسه ی سامسونگ 21 a و شیائومی نوت 8 رو ببین 

شیائومی با این که قیمتش کمتره ولی واقعااااا کیفیتش بهتره بین میان رده ها 

ی حاجت خیلیییییییییییییی ناممکن و نشدنی دارم اما هنوز امید دارم میشه برام دعا کنید 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
من نوت ۹ گرفتم دوربینشم عالی ازسامسونگ خیلی بهتروشفاف تر وجز دوربین کاراییش هم بیشتر حافظه هم۱۲۸ گ ...

پرو؟

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده) 
بدرد نمیخوره همسرم داره تازه گرفته ولی هنگ می‌کنه دوربین جلوش افتضاحه

گوشی من هنگ نمیکنه.دوربین جلوش خوبه.دوربین پشتش خوب نیس..نسبت به اینکه چهل وهشته...از سنگین بودنش خوشم نمیاد

سخت ترین کار در دنیا ... ترمیم اعتمادیه که از دست رفته ! اعتماد به عشقت ، اعتماد به نفست ، اعتماد به آینده ات ......!
پرو؟

نه پروکه خیلی عالی تر

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
منم شیائومی دارم خیلی ازش راضی ام

عاشق امضاتونم خیلییییییی حس آرامش و امید بهم میده 🤍😢😢😢😢😢

ی حاجت خیلیییییییییییییی ناممکن و نشدنی دارم اما هنوز امید دارم میشه برام دعا کنید 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
من هواوی دارم و کاااااااااااااملا ازش راضیم  P10 lite

نمیدونم چرا ولی هواوی دوس ندارم...شنیدم هواوی بعد از مدتی کیفیتش میاد پایین..مال مامانم وداداشم هواوی .الان هردوتاشون خراب شدن

گوشی من هنگ نمیکنه.دوربین جلوش خوبه.دوربین پشتش خوب نیس..نسبت به اینکه چهل وهشته...از سنگین بودنش خو ...

من که خوشم نمیاد ازش به نظرم دوربین جلوش خیلی بده آره دوربین پشتش هم با اینکه 48هست بده مال خودم شیائومی هست دوربین پشتش 48هست خیلی خیلی بهتر از a12هستش

عاشق امضاتونم خیلییییییی حس آرامش و امید بهم میده 🤍😢😢😢😢😢

انشاءالله هیچوقت امیدت ناامیدنشه❤️🙏

ولی بازم گوشی آ۱۲ بهتر از آ۲۱ هست..داداشم آ۲۱گرفته..بدرد نمیخوره..آ۱۲روش سر داره

نمیدونم چرا ولی هواوی دوس ندارم...شنیدم هواوی بعد از مدتی کیفیتش میاد پایین..مال مامانم وداداشم هواو ...

ن من مگه ندارم😒

منم دوس نداشتم هرکیم میگرفت مسخرش میکردم ولی واقعا خوبه البته ن همشون 

غصه نخور خدا بزرگه حواسش هست