2821
2789
عنوان

وکیل مهاجرت

2126 بازدید | 31 پست

سلام دوستان

کسی میتونه ی وکیل مطمین برای مهاجرت معرفی کنه.

ما قصد مهاجرت به کانادا رو داریم, فقط نمیتونیم وکیل مطمین پیدا کنیم که هم منصف باشه هم کاربلد.

من وكيل مهاجرت زيادسراغ دارم

اولا اينكه نود درصدشون كلاهبردارن يعني انقدر كه من دنبال وكيل كانادا بودم هيچكس نبوده خودم هم اطلاعاتم از يه وكيل بيشتر نباشه كمتر نيست 

شرايطت رو بگو ببينم ميتونم كمكت كنم؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من وكيل مهاجرت زيادسراغ دارم اولا اينكه نود درصدشون كلاهبردارن يعني انقدر كه من دنبال وكيل كانادا ب ...

عزیزم من ارشد مشاوره هستم ۲۷ سالمه و ۹ سال سابقه کاری  در ارگان دولتی دارم معدل لیسانسم ۱۸ ارشد ۱۹ هست بهم گفتن اگه تا زیر ۳۰ آیلتس بگیرم میتونم راحت برم میخواستم ببینم درسته؟؟؟ اطلاع داری از این بابت عزیزم؟

عزیزم من ارشد مشاوره هستم ۲۷ سالمه و ۹ سال سابقه کاری  در ارگان دولتی دارم معدل لیسانسم ۱۸ ارشد ...

تافل از سي حساب ميشه ايلتس تا نه رتبه بندي ميشه اگر ٦/٥ تا هفت ايلتس بياري ميتوني فول فاند بگيري

امريكا هم بهت فاند ميده 

مقاله داري؟

من وكيل مهاجرت زيادسراغ دارم اولا اينكه نود درصدشون كلاهبردارن يعني انقدر كه من دنبال وكيل كانادا ب ...

من متاهلم , با شوهرم همسن هستیم , جفتمون ۳۳ ساله ایم , بچه هم نداریم , من فوق لیسانس حسابداری دانشگاه آزادم دارم , شوهرم لیسانس مکانیک دانشگاه شریف. ممنون میشم راهنماییم کنید. با چندتا وکیل حرف زدم , میخوام یکی باشه که خاطر جمع باشیم , وکیل واقعی باشه .

آیلتس گرفتین شما؟

نه من دولينگو رو ازمون دادم فعلا گرفتم پذيرشم رو درست كردم بعد الان دارم ميخونم ماه ديكه ددلاين ايلتس هست البته دارم از يه دانشكاه تو لوكزامبورگ هم پذيرش ميگيرم كه شهريه نداره دولتيه

عزیزم من ارشد مشاوره هستم ۲۷ سالمه و ۹ سال سابقه کاری  در ارگان دولتی دارم معدل لیسانسم ۱۸ ارشد ...

ببین من خودم زیاد مشاوره مهاجرت رفتم , با شرایط شما اگر آیلتس داشته باشی و ی وکیل خوب بگیری راحت اقامت دایمتو گرفتی, ما خودمون مشکلمون سنمونه که بالای ۳۰ هستیم جفتمون

من متاهلم , با شوهرم همسن هستیم , جفتمون ۳۳ ساله ایم , بچه هم نداریم , من فوق لیسانس حسابداری دانشگا ...

بله يه وكيل كاردرست و عالي سراغ دارم براي روش تحصيلي اگر بخواين پذيرش بگيرين شوهرت ميتونه از طريق پذيرش ارشد براي كانادا يا امريكا اقدام كنه

بيمه هم داره سوهرت؟نمره زبان و ايلتس چطور؟

بله يه وكيل كاردرست و عالي سراغ دارم براي روش تحصيلي اگر بخواين پذيرش بگيرين شوهرت ميتونه از طريق پذ ...

شوهرم نزدیک به ۷ سال سابقه بیمه داره خودمم نزدیک ۵ سال سابقه بیمه دارم , اما آیلتس نداریم , فعلا مشغول یادگرفتنیم , احتمالا تو این چندماهه آزمون بدیم.