2789
چطوری ؟ واسه من هر روزه؟

میشه از حالتت بگی 

من شبا اذیت میشدم 

استرسم دور شد اعصابم آروم مسافرت رفتم خداروشکر بهترم 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
ممنون عزیزم  واسه شما هر روزه؟

ببین هرچقدربهش بهابدی وفکرکنی که الان اتفاق مییوفته برات اتفاق میوفته 

اصلابهش فکرنکن من بعضی وقتهایک هفته درگیرمیشم بعصی وقتهاماههااصلاسراغم نمییاد

سعی کن خودتواراضطراب واسترس دورکنی اصلابرات تکرارنمیشه

آی وی اف کردم منفی شد😭درد،درد،درد تامرگ 🖤این شدنصیب مااززندگی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم بد میشه بگم 

نه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
نه

من مال خودم بگم؟اذیت نمیشی الان فکرشم سخته

ببین هرچقدربهش بهابدی وفکرکنی که الان اتفاق مییوفته برات اتفاق میوفته  اصلابهش فکرنکن من بعضی ...

یه دنیا ممنونم ازت 

شما چه مدته درگیرشین؟

بدون دارو کنترل کردین؟

آخه دیدی زندگی همش شده استرس

من افسردگی هم دارم 

یه دنیا ممنونم ازت  شما چه مدته درگیرشین؟ بدون دارو کنترل کردین؟ آخه دیدی زندگی همش شده استر ...

عزیزم من دوسالیه دارمش الان بهترم خودم کنترل کردم بروازنت بخون چطورکنترل کنی من ازاون روشهااستفاده کردم عالی بود

اگه خواستی بری دکترنرومغزواعصاب برواعصاب وروان البته اگه دوست داشتی بری

یه دنیا ممنونم ازت  شما چه مدته درگیرشین؟ بدون دارو کنترل کردین؟ آخه دیدی زندگی همش شده استر ...

من بخاطرترس ازکرونابیشترمیشدحملاتم تااینکه کروناگرفتم 😂😂😂😂😂دیگه نمیترسم😀😀😀😀😀

افسردگی داشتی عزیزم با پانیک؟

یه دوره ای فشار روانی روم زیاد بود از اون دسته ادمایی هستم که متاسفانه تو خودم میریزم واسه همین حس میکنم باعث میشد یهو تو یه شرایط شاید نه چندان سخت دچار حمله میشدم

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔