2789

من پارسال بدون دکتر بهترم واقعا

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

من دارم دارونمیخورم بعضی وقتهاشدیده بعضی وقتهاکنترل میکنم وکلاندارم اصلا

پانیک روخودتم بایدمدیریت وکنترل کنی 

البته داروبخوری ازنوع ضعیفش حالت عالی میشه

آی وی اف کردم منفی شد😭درد،درد،درد تامرگ 🖤این شدنصیب مااززندگی💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چطوری آخه 

بخاطر کرونا واقعا استرسی شدم نمیدونستم پانیک تو نت خوندم ازین نی سایت فهمیدم پانیک ولی خوب این بیماری درحد شدیدش دارو لازم بگمونم 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

همش از اعصابه عزیزم من دارو هم مصرف میکردم ولی گذاشتم کنار نمیخواستم معتاد این داروها بشم چون وابستگی میارن ارامبخشا

از استرس و فشار روانی باید دوری کنی فقط

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

چطوری کنترل می‌کنی عزیزم شدیدرو؟

عزیزم فقط وقتی دچارش میشی به خودت آرامش بده بگومن هیچ چیم نیست والان حالم کاملابهترمیشه واین حالتهاگذراست هرحالتی شدی فقط بگوتموم میشه وچیزمهمی نیست کلاازبین میره واقعامیگم 

آی وی اف کردم منفی شد😭درد،درد،درد تامرگ 🖤این شدنصیب مااززندگی💔

دارو نمی خورین 

نه حالم بهتر شد کم کم