2777
2789
عنوان

عشقم😍😍

1136 بازدید | 243 پست

تو بهترین هدیه خدا و دلیل زندگی منی❤🙈

برای تموم لحظاتمون ازت ممنونم ممنونممم❤😍😍 و همیشه دوست دارم بهترینم😍😍😍💋

خیلی زیباست😍
کسی رو پیداکنی که
باعث بشه مشکلاتت

رو فراموش کنی😍❤🙈

@_yalda_singer_ 😌زندگیم عاشقتم❤

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤

😐😐😐 دلیل زندگیت کجاس😐 

واقعا دوستتون میشه دلیل زندگی😐دیگه یه حرفایی رو نزنید

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر کردم با منی😏

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
@parva_tt      عاشقتم لعنتی

😒💕☹️

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
فکر کردم با منی😏

منم فکر کردم با منه 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
اهاااا منم عاشقتم😌😌😌💕😂

😍😎 منم همینطور اما...... 

متاسفانه قصد ازدواج ندارم

عاشقام زیاد شدن😎😂❤❤

منم فکر کردم با منه 

ولشون کن

بیا من و تو بریم اصن

😍😎 منم همینطور اما......  متاسفانه قصد ازدواج ندارم عاشقام زیاد شدن😎😂❤❤

😌💕💕💕

نه من خیلی وقت بود عاشقت بودم فرصت پیش نیومد بگم😌😌💕بعد کی خواست زنم شی؟😁😁

من به دوستم راضی هستم اگه سرت شلوغه گل من😌😌💕😝