2777
2789
عنوان

عشقم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 243 پست
ولشون کن بیا من و تو بریم اصن

😂😂کجا؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
😍😍آنلاینی عوضیییییییی

آره💕😐

امروزم رفتم روان پزشک😐

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😌💕💕💕 نه من خیلی وقت بود عاشقت بودم فرصت پیش نیومد بگم😌😌💕بعد کی خواست زنم شی؟😁😁 ...

ءره منم به دوستی راضیم😍😎

شاید بعدا از هم خیلی خوشمون بیاد ازدواج کنیم😂❤

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
😂😂کجا؟

از ایران بریم 😂😂😂

آره💕😐 امروزم رفتم روان پزشک😐

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ...

😐💕

هرچی میگم من حرفامو زدم میگه نه باید یه جلسه دیگه م بیای 😂😂

دکتره دیوونه س انگار😂😂

از ایران بریم 😂😂😂

بااشه 😍😍چمدونمو جمع کروم کی میریم؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
ءره منم به دوستی راضیم😍😎 شاید بعدا از هم خیلی خوشمون بیاد ازدواج کنیم😂❤

خب پسسسسسس دوست شدیم😌😌😌😌😌😌😂عروس چقدر عنتره دوماد از اون بدتره😝😝😝😂💕ایشالا مبارکش بادددد😌😌😌😂مزدوج شدیمممم😌😌😌😌😍

بااشه 😍😍چمدونمو جمع کروم کی میریم؟

هر وقت قسمت بشه😍

فردا یا پس فردا..... 😂❤

خب پسسسسسس دوست شدیم😌😌😌😌😌😌😂عروس چقدر عنتره دوماد از اون بدتره😝😝😝😂💕ایشالا مبارکش بادددد😌 ...

😍😂😂

پس دیگه سفر کنسله😎😂

بیشعوربودن زمان و مکان نمی‌شناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله می‌دوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......
😐💕 هرچی میگم من حرفامو زدم میگه نه باید یه جلسه دیگه م بیای 😂😂 دکتره دیوونه س انگار😂😂

😂😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

خببببب من عروسی میخوام😌😌😌💕😂

بزار کرونا تموم بشه حتما😍😂😂