2777
2789
عنوان

تاحالا شده؟

153 بازدید | 18 پست

بچه ها تاحالا شده چندین سال منتظر ی اتفاقی تو زندگیتون باشین که اصلا باورتون نمیشد اتفاق بیفته ولی وقتی میفته خودتون با کاراتون همه چی رو خراب کنین؟😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من ی مدت منتظر این بودم ی پسری ب من پیام بده ی مدت خیلی روش تمرکز کرده بودمو بالاخره پیام داد اصلاااا باورم نمیشد همچین چیزی شده باشه  منم ریدم ب طرف ک غلط کردی ب من علاقه داری حالا خودم این ور داشتم میمردم از شوق 😐ولی خپ خودم پروندمش😑 چن وقت پیشم پیام داد باز باهاش بد برخورد کردم اصلا فاز خودمو نمیفهمم😂

اگه دوست داری بگو چی شده

چند سال پسر داییم رو دوست داشتم ولی نمیدونست، اصلا هیچ امیدی هم نداشتم چون معلوم بود بهم علاقه ای نداره، بعد چند ماه پیش خواهرش از من تعریف کرد یکم به چشم داداشش اومدم انگار، اومد بهم پیشنهاد ازدواج داد گفتم من باید بیشتر فکر کنم، باید همو بشناسیم، اونم شمارشو داد بهم باهم چت کنیم، منم کلا دختری نیستم که به پسر رو بدم، بعد هی چتی بهم محبت اینا میکرد من رو نمیدادم، بعد خیلی گیر داد که من بهش چه حسی دارمو اینا خیلی ینی گیر داد منم بهش حقیقت رو گفتم، ببین بعد اون جریان همش دوس داشت اذیتم کنه انگار

چند سال پسر داییم رو دوست داشتم ولی نمیدونست، اصلا هیچ امیدی هم نداشتم چون معلوم بود بهم علاقه ای ند ...

عزیزم این تو اکثر پسرا هست که تا از احساسات واقعی یه دختر باخبر میشن به عنوان یه نقطه ضعف بهش نگاه میکنن

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
اگه دوست داری بگو چی شده

بعد باهام خداحافظی کرد، بعد من هی استوری میزاشتم اونم در جواب استوریم هی خوردم میکرد انگار، بعد دوباره اومد باهام خوب شد، بعد هی میگفت همینجوری پیام دادم، من خیلی دلم میشکست فکر کن هی بخواد از درونت خبر داشته باشه بعد که حستو بگی اذیتت کنه، دوباره رفت، برگشت بعد چند وقت باهام خوب شد، بعد حرفایی راجع به علایق جنسی زد، منم رو ندادم بهش، بعد خیلی گیر داد که عادی نیست کسی دوس نداشته باشه از این حرفای مسخره، منم گفتم ی چیزایی بعد باهام خداحافظی کرد گفت منو از دل و ذهنت بنداز بیرون، فکر کن من اینهمه سال بهش محل نمیدادم فقط ی سلام و خداحافظ، بعد بیاد سمت آدم هی کنجکاو شه دست بزاره رو نقطه ضعف آدم حسمو زنده کنه عاشقم کنه امید بده بهم بعد قضاوتم کنه و اخر سر بگه نمبخوام، پیش خانوادشم ابرومو ببره که من بهش ابراز علاقه کردم من بهش نظر دارم من باهاش چت جنسی کردم، همش به این فکر میکنم من این همه سال منتظر این اتفاق بودم بعد که پیش اومد بحای اینکه سرد تر رفتار کنم باهاش خوب رفتار کردم باید محل سگ نمیدادم

اره من ی مدت منتظر این بودم ی پسری ب من پیام بده ی مدت خیلی روش تمرکز کرده بودمو بالاخره پیام داد اص ...

خوب کردی باید پسرا رو سگ محل کرد واقعا ارزش ندارن😞

بعد باهام خداحافظی کرد، بعد من هی استوری میزاشتم اونم در جواب استوریم هی خوردم میکرد انگار، بعد دوبا ...

عزیزم حست رو کاملا درک میکنم اما خودت رو سرزنش نکن فقط به عنوان یه تجربه بهش نگاه کن این تجربه میتونه خیلی به کارت بیاد و تو زندگیت کمکت کنه

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
عزیزم حست رو کاملا درک میکنم اما خودت رو سرزنش نکن فقط به عنوان یه تجربه بهش نگاه کن این تجربه میتون ...

فدات بشم، اره یه تجربه خوبی شد، بازم خداروشکر. مرسی ازت.