2777
2789
عنوان

تاریخ سزارینم...

89 بازدید | 13 پست

سوتو تاریخ زایمانمو زده ۲۷ اردیبهشت

میخام سزارین کنم سزارینمم دکتر زد ۲۷ اردیبهشت ک من وارد ۴۰ هفته میشم اون روز اخه مگ سزارین ی هفته زود تر نیس اگ میخاسم درد طبیعیو بکشم طبیعی میکردم دگ😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره که بچه بیشتر رشد میکنه من هرچی گفتم تا روز درد صبر کنیم دم عید بود دکترم قبول نکرد فکر کنم می خواست بره مسافرت

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
من نمیخام درد بکشم برم 

درکت میکنم من از هفته 35 درد داشتم ولی باور ون هرچی بیشتر بمونه مشکلاتش کمتره بچه من هفته 39 تمام دنیا اومد دریچه معده اش کامل نیست تمام خونم بو استفراغ میده روزی هفت هشت دست لباس میشورم اونطوری بهتره

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

هفته پیش رفتم پیش دکترم گفت ۵ هفته دیگه تاریخ زایمان

دقیقا تاریخ ان تی 

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili
نمیترسی😮

😐میترسم ولی خب همه میگن اصلا نه ترس داره نه درد همه از سزارین خیلی راضین بیشتر از طبیعی چیزای ترسناکی شنیدم

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili
😐میترسم ولی خب همه میگن اصلا نه ترس داره نه درد همه از سزارین خیلی راضین بیشتر از طبیعی چیزای ترسنا ...

طبیعی ک خلی بده من خاهر شوهرم زایمان کرده هنوزم درد داره بد ی ماه.