بچه ها به نظرتون اگه پسری باشه که قبلا دوستش داشتین ولی خودش نمیدونسته، بعد میدونستین که خیلی جاها خواستگاری رفته و از همه دخترا ایراد گرفته که مثلا دختر خوبی نیست و اینا، ولی واقعا فکر کنین حق با اون بوده، بعد که بیاد سمتتون محلش زیاد نزارین ولی اون هی مثلا محبت کنه و اینا باز محل نزارین بعد چند وقت شماهم بهش محبت کنین ینی چتی، بعد از زیر زبونتون ی حرفایی بکشه راجع به علایق جنسیتون شما هم فکر کنین بی منظور بوده، بعدا خداحافظی کنه ازتون، و متوجه بشین که این آقا کلا قصد ازدواج نداره و فقط به خاطر خانوادش میره خواستگاری اینا، بعد با دختره خوب میشه و بعدا ابروشو میبره پیش خانواده خودش، که فقط بگه من خوبم همه دخترا بدن واسه این نمیتونم ازدواج کنم، بنظرتون ی همچین آدمی از کارش پشیمون میشه برگرده؟ فامیله.
همچین کسی بره برنگرده بهتره وقتی آبروی آدمو میبره...و اینجور مردها برنمیگردن دنبال زنی میرن که مغرور باشه واینها دنبالش راه بیفتن
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
من یه خواستگار داشتم به اصرار خونواده اومده بود. بعد دیده بود خونواده کاملإ موافقن با حرفش سعی میکرد رآی منو بزنه. البته من متوجه شدم. چند ماه بعد دوباره مادرش تماس گرفت که هی میگه باید فلانیو اصرار میکردم یعنی منو. مامانم گفت چیکار کنم گفتم نه مگه من مسخرشم . اول سعی کنه منو منفی کنه حالا ببینه حیف شدم.