2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوست داشتی دین چه دستور دیگه‌ای داشته باشه؟ برای رفع نیاز جنسی ازدواج دایم و موقت پیش‌بینی شده. ازد ...

اون موقت آدم حس حقارت  پیدا میکنه 

احساس  میکنی خونه اجاره میدی 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
ازدواج موقت؟😐 پس باید شرط باکره بودن رد بشع

باکره‌بودن الزامی نیست 

کسی که ازدواج کرده، ازدواج کرده دیگه.

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
خوابام تمومی نداره دلم میخادواقعا یکی پیداشه کمکم کنه مریض نیستم ک

سه قل رو بخون 

و آیت الکرسی 

وسه بار فوت کن به بدنت 

و ذکر زیاد بگو و با فکر نخواب به چیزای خوب فکر کن

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
سه قل رو بخون  و آیت الکرسی  وسه بار فوت کن به بدنت  و ذکر زیاد بگو و با فکر نخواب ...

بخدا دیگ دارم ردمیدم هرچی بگی خوندم چشم امشب اینارومیخونم

مادر دوجهان غیرخدا یارنداریم😏یه صلوات میدین براخوب شدنم؟😔
بخدا دیگ دارم ردمیدم هرچی بگی خوندم چشم امشب اینارومیخونم

چشمت بی بلا من خودمم  زیاد خواب میبینم 

در کل میگن واسه کسی تعریف نکن 

چون بد هست 

اگه از خواب پریدی به پهلوی راست بخواب و سه قل رو بخوان وبه خدا پناه ببر 

امیدوارم خوابت آروم بشه عزیزم 

نمیخوام ازدواج کنم:|

پس ازدواج نکن 

هرکی یه عقیده داره دوستم 

اگه خودتو مسلمون میدونی باید با قانونش راه بیای 

وگرنه نمیشه نصفت مثلا مسیحی یا نصف مسلمون 

هیچ وقتم صیغه نشو چون توهین میکنی به بدنت