2789
جدی😐

✅ ثبت نام با تاخیر کنکور سراسری ۱۴۰۰

‼️ سازمان سنجش برای داوطلبانی که تاکنون موفق به ثبت نام کنکور سراسری 1400 نشده اند تمهیداتی را در نظر گرفته است. این دسته از داوطلبان با پرداخت هزینه 174 هزار تومان از طریق سایت سازمان سنجش می توانند سریال ثبت نام خود را دریافت کرده و با ثبت درخواست الکترونیکی مبنی بر ثبت نام کنکور سراسری نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

میشه برای رسیدن به عشقم رضا یه صلوات از ته قلبی مهمونم کنین؟ممنونم🥺♥️
خدا ازدهنت بشنوه

❤🦋🙏

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پس ازدواج نکن  هرکی یه عقیده داره دوستم  اگه خودتو مسلمون میدونی باید با قانونش راه بیای ...

صیغه چیه

اگ ازدواج‌نمیکنم چون به نظرم امادگیشو ندارم و سنم کمه

بقیه چیکار میکنن واقعا؟😐

غیرممکن؛غیرِممکنه!🌱🔮💕
صیغه چیه اگ ازدواج‌نمیکنم چون به نظرم امادگیشو ندارم و سنم کمه بقیه چیکار میکنن واقعا؟😐

😂😂😂

فک کردم  از اینا ی هستی میگی ازدواج سفید واین چرندیات

عزیزم روزه خیلی خوبه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

اگه منظورت از از دین یعنی تو قران نگفته.خب عادیه قران خیلی چیزا نگفته  مثلا گفته که نماز صبح دو رکعته.وووو.الی ماشاالله.هالا اگه بخای خودم بهت میگم برو شوهرت  رو ببر اسب سواری کنه ههههههههه