برای رفع نیاز جنسی ازدواج دایم و موقت پیشبینی شده. ازدواج دائم کارکردهای دیگهای هم داره اما موقت معمولاً کارکردش رفع نیاز جنسیه.
من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست. برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمیکشم؛ چراغ برمیافروزم. مشغولالذِمهاید اگه توی تاپیکهای کتاب و کتابخوانی منشنم نکنید. پینوشت غیرمرتبط: خانمها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمیکنن. سالاد شیرازی آبغوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی میکنید، باعث نمیشه سالادتون شیرازی باشه. آبغوره میخواد؛ آبغوره.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم تو اینسایت فقط میتونی از مادرشوهر و خواهرشوهر غیبت کنی هیچی دیگه
چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست
باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂
فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
کسی نمرده از رفع نکردن نیازش همه صبر کردن تا وقت ازدواجشون
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است