2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ژل شستشو . تونر . ابرسان . میسلار . دور چشم . ضد جوش ‌ . لایه بردار.  هفتگی ماسک و اسکراب برا ...

چ برند محصولاتی ژل شستشو اون میزنم با روغن تیتیری بادیشاپ لایه بردار میگن پوستو نازک و حساس میکنه درسته؟

چ برند محصولاتی ژل شستشو اون میزنم با روغن تیتیری بادیشاپ لایه بردار میگن پوستو نازک و حساس میکنه در ...

تونر تی تری بادی شاپ بگیر چربی و  کنترل میکنه منم پوستم چربه فوق العاده ولی خیلی بهتر شده 

آبرسان استفاده میکنی؟ چون یکی از دلایل چربی زیاد کم ابیه پوستم میشه 

لایه بردار و نهایتا ۲ شب در هفته استفاده میکنم برای حذف لایه مرده و زیر پوستیا

تونر تی تری بادی شاپ بگیر چربی و  کنترل میکنه منم پوستم چربه فوق العاده ولی خیلی بهتر شده  ...

ابرسان ن استفاده نمیکنم میترسم جوش بزنم بشدت پوستم حساسه تونر بادیشاپ خیلی گرونه میترسم بگیرم به پوستم نسازه چون یساریا گفتن جوش زدیم باهاش

ابرسان ن استفاده نمیکنم میترسم جوش بزنم بشدت پوستم حساسه تونر بادیشاپ خیلی گرونه میترسم بگیرم به پوس ...

ابرسان نزدن خودش اشتباهه چون پوست ک کم اب شه بیشتر تحریک میشه ک چربی تولید کنه .... من خودم از اینا بودم ک هیچی ب پوستم نمیزدم بعد نیم ساعت وحشتناک چرب میشد ولی الان خیلی کنترل شده 

ابرسان مناسب پوست چرب ک بافتش سرم باشه استفاده کن 

من اوردینری میزدم بعد ۱۰ ثانیه انگار هیچی نزدی 

تی تری  اوایلش شاید برون ریزی داشته باشی چون کثیفیا رو میاره بیرون ولی بعدش جلوگیری میکنه از جوش

سلام

مراقبت از پوست مخصوصا در خانم ها یک اصل مهم هستش اما با این همه محصول آرایشی که وجود داره به نظرتون از کدومش باید استفاده بشه؟آیا محصولی که برای پوست خشک مناسب هست برای پوست چرب هم مناسبه؟ و اینکه با چه ترتیبی باید از این محصولات استفاده کنیم؟

جواب همه ی این سوال ها در روتین پوست خلاصه میشه،روتین پوستی مشخص میکنه که چه محصولی رو با چه ترتیبی و در چه زمانی استفاده کنیم .

برای از بین بردن جای جوش میتونید از کرم و سرم درمان اسکار لانبنا استفاده کنید که هم برای رفع جای جوش مناسب هست و هم جای زخم رو ترمیم میکنه

ادمین سایت محصولات پوستی : rangdoneh.com