2789
عنوان

پسر حمایت گر

88 بازدید | 13 پست

سواله واقعا برام به عنوان یه پسر .یعنی ۱۰ سانت قد بلندتر اینقدر براتون مهمه که حاضرید از خونه و ماشین لوکس و سفر خارج و یه زندگی متفاوت بگذرید ؟؟؟؟ واقعا اینطوریه؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو هیچ خانم خوشبختیو پیدا نمیکنی که بعد چندسال زندگی مشترک یخاطر قد از انتخابش پشیمون باشه

فقط باید خوشبختش کنی

بعدم زندگی فقط ماشین لوکس و .. نیست که

بلوغ عقلی اخلاق انسانیت و ...

تو هیچ خانم خوشبختیو پیدا نمیکنی که بعد چندسال زندگی مشترک یخاطر قد از انتخابش پشیمون باشهفقط باید خ ...

منظورم با شرایط خوب بود دیگه اخلاق و رفتار و خوب .ولی قد اینقدر ملاک شده که آدم شک میکنه . انگار فقیر قد بلند اولویت به قد کوتاه پولدار خوش اخلاق

مطمئن باش دخترا قد پسر رو با قد خودشون میسنجند ، ملاک هست ولی بستگی ب طرف داره

مثلا یکنفر اول شرایط اقتصادی رو میسنجه بعد میره سراغ شرایط ظاهری

یکنفرم برعکس

شما موردی داشتی ک بخاطر قد جواب منفی داده؟ سطح بلوغ فکریش و بسنج

منظورم با شرایط خوب بود دیگه اخلاق و رفتار و خوب .ولی قد اینقدر ملاک شده که آدم شک میکنه . انگار فقی ...

قدتون مگه چند سانته

من از روییدن خار سر دیوار دانستم،که نا کس، کس نمی گردد از این بالا نشینی ها

[QUOTE=415538927]منظورم با شرایط خوب بود دیگه اخلاق و رفتار و خوب .ولی قد اینقدر ملاک شده که آدم شک میکنه . انگار فقی ...[/QUج OTE]

اگه بشناسدت و مناسب ببیندت خودشم از لحاظ عقلی بالغ باشه قد اونقدر ملاک مهمی نیس که بخای کیس بخاطرش رد کنی

البته بستگی به اختلاف قدتونم و قد اونم داره.

من خودم با همقد خودم یا دوسه سانت کوتاه تر مشکل ندارم

ولی خودمم ۱۷۵ م با یکی مثلا ۱۶۰ و خوردخ ای اگر اپشن ویژه ای نداشته باشه وارد رابطه نمیشم

[QUOTE=415538927]منظورم با شرایط خوب بود دیگه اخلاق و رفتار و خوب .ولی قد اینقدر ملاک شده که آدم شک ...

حرفاتون منطقیه و درست . خب منم قدم ۱۷۰ ولی بعضی وقتا ری اکت بد میبینه آدم دیگه به هر حال

حرفاتون منطقیه و درست . خب منم قدم ۱۷۰ ولی بعضی وقتا ری اکت بد میبینه آدم دیگه به هر حال

اره درک میکنم

ولی خصوصیات ویژه و مثبتی داشته باشی ( بجز پول )

که طرف بتونه اعتماد کنه بهت قد اونقدر مهم نیس

بعدم قدت خیلی کوتاه نیس

حالا بلتد هم نیستی ولی من دوستی داشتم که خودش ۱۶۳ بود یه پسری بهش پیشنهاد داد بهش پسر خوبی بود دوستم قبول کرد

پسره از دوستم کوتاهتر بود